2777
2789
عنوان

واقعا چمه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 168 بازدید | 29 پست
من جدیدا اینطوری شدم و علتش و نمیدونم و نمیدونم تا چه حد در این مورد شباهت داریم به نظر شما ممکن اف ...

نه من از اولش اینطوریم ، کلا اخلاقم اینطوریه ، ربطی به افسردگی و اجتماع نداره ، کلا من اصلا از اجتماع نمی ترسم

آخه برای من خلاف جهت مردم نیست ، خلاف جهت خواسته خودمه ، خیلی می خوام بدونم چرا ، واقعا میشه برام بی ...

مقاومت در برابر  چیزی که خودت می خوای و طبیعتا همه هم می خوان و این مقاومت چون برات غیر عادی هستش و راحته احساس گنگی می کنی. خاصیت قدرت روحیه.

نترس. چیزیت نیست. داری رشد می کنی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه من از اولش اینطوریم ، کلا اخلاقم اینطوریه ، ربطی به افسردگی و اجتماع نداره ، کلا من اصلا از اجتما ...

من از اول اینجوری نبودم و به نظر خودم نه افسرده ام نه اظطراب اجتماعی و اینا دارم ولی نظر من لا نظر روانشناس خیلی متفاوت و یا این که میگم شاید بیماری روحی یا شاید اون موقع حس رفتن و نداشتم و ...

در کل عجیب

مقاومت در برابر  چیزی که خودت می خوای و طبیعتا همه هم می خوان و این مقاومت چون برات غیر عادی هس ...

چه جالب ، کل درک حرفاتون هم خیلی سخته ، ولی انگار فهمیدم چی میگین ، دستتون درد نکنه ، شما روانشناس هستین؟

من از اول اینجوری نبودم و به نظر خودم نه افسرده ام نه اظطراب اجتماعی و اینا دارم ولی نظر من لا نظر ر ...

نه من کلا دوست دارم اون کارو انجام بدم ولی انجام نمیدم ، یا برعکس چیزی رو دوست ندارم انجام بدم ولی به خاطر مصلحت خودم انجام میدم ، حالا این مورد دومی خوبه ، ولی وقتی که کاری رو دوست دارم انجام بدم ولی انجام نمیدم خیلی برام جالبه ، به راحتی اون کارو می تونم انجام بدم چرا انجام نمیدم؟ اصلا فکری ندارم درباره این موضوع

پيچيده ست جتی توصیفش  یجورایی میفهمم

آره خیلی ، بعدش هر کسی اون کاری رو که من با خواست خودم انجام ندادم رو انجام میده ، ناراحت میشم 

خب من خودمم دوست داشتم انجامش بدم ولی خودم انجامش ندادم

بعدش ناراحت میشم

دردای مردم این قدر زیاده که شبا یادشون می افتم گریه می کنم. از یه مدت پیش دردای خودم یادم میره ممنو ...

کاملا راست میگین ، حتی مقالاتی هم در این باره نوشته شده که گوش دادن به درد های مردم ، همون باعث تصور مردن اون درد ها میشه و سبب میشه خود شنونده هم درد هایی شبیه به کسایی که اونا رو تجربه کرده رو تجربه کنه و تأثیرات بدی رو روشون میذاره❤️

دردای مردم این قدر زیاده که شبا یادشون می افتم گریه می کنم. از یه مدت پیش دردای خودم یادم میره ممنو ...

یه چیزی بگم اینکه وقتی می بینم یکی اون کاری که من انجام ندادم با خواست خودم رو انجام داده ، ناراحت میشم طبیعیه 

مثلا من یه کاری رو دوست داشتم انجام بدم ولی با خواست خودم انجام ندادم وقتی می بینم یکی دیگه اون کارو کرده خیلی ناراحت میشم ، بعدش میگم با خودم من خودم به راحتی می تونستم اون کارو انجام بدم ،چرا انجامش ندادم 

یه چیزی بگم اینکه وقتی می بینم یکی اون کاری که من انجام ندادم با خواست خودم رو انجام داده ، ناراحت م ...

ناراحتی های تو نرمال هستش 

ناراحتی راه رو واژه کارای ویژه باز می کنه 

خلاف اون چیزی که میگن هستش 

ناراحتی آدم قوی واسش مفیده