2777
2789
عنوان

آیا کارما واقعا وجود داره

| مشاهده متن کامل بحث + 465 بازدید | 34 پست

من بچه بودم شر و شیطون بودم لوسمم کرده بودن میگفتم حرف باید حرف خودم باشه،حالا چند سالم بود؟۷ ۸ سال،یبار عموم تو جمع گفت این سه تا شوهر عوض میکنه دختر خودش دقیقا ۲بار طلاق گرفت با سومی نشسته فعلا 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نماز مثل چراغ قرمز هست ولی آیا چراغ قرمز جلوی راننده خطاکار میگیره یا شعورش .نماز یک هشداره مثل چراغ قرمز ولی خیلی ها بهش توجه نمیکنن و خدا هم جریمه شون میکنه مطمئن باش 

ن وجود نداره ب چشمممممم دل شکستن ها دزدی ها دیدم ک گردن کلفتر شدن هیچ نفرینی نگرفت

چ زن هایی مظلومانه کتک خوردن از شوهراشون تن دادن ب خودکشی آخرش

چ بچه هایییی ک از فقر گرسنگی مردن 

و خودمم ک بسیار ناحقی پس من میگم کارمایی وجود نداره اگر داشت شوهرم فوت شده بود بس خون ب جیگرمون کرده عین چی سالم گردن کلفتتت

خدایا به کسی انقدر غم نده که راحتی خودش رو تو مرگ ببینه  💞💞💞

فَمَن يَعمل مِثقال ذَرَّةٍ خَيۡرٗا يَرَهُۥ 

وَمَن يَعمل مثقال ذَرَّةٖ شَرّٗا يَرَهُۥ 8 

پس هركس به اندازۀ ذره اى كار نيك كرده باشد، آن را مى بيند

و هركس به اندازۀ ذره اى كار بد كرده باشد، آن را مى بيند

یکی تو فکر عشقه یکی تو فکر یاره ، یکی همیشه مست و یکی منم که تو نی نی سایت علاف و بیکاره

یک قسمتی بود برنامه زندگی پس از زندگی نگاه میکردم 

فصل های قبلیش بود 

پسره می‌گفت یک آقا رو به شکل میمون دیده بود 

وقتی آقا خودش رو معرفی کرد شوکه شدم 

چون هم نمازش رو به موقع میخوند هم روزه می‌گرفت 

نمی‌دونم گناهش چی بوده که به این شکل افتاده 

پسره پرسید که حاجی تو اینجا چیکار می‌کنی ؟ اما اون جواب نداد

می‌خوام بگم از دید خدا هیچی پنهون نمی‌مونه 

کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔

حق الناس اونقدر مهمه که حتی شهید هم اون دنیا به خاطرش مواخذه میشه

شب عاشورا امام حسین به یارانشان فرمودند هرکس حق الناسی به گردنش هست برگرده  ...پیامی فراموش شده هست  که حق الناس حتی از شهادت هم مهمتره.

خدایا ....؟.....؟.....!! 🌟 حمد و سپاس مخصوص خداوندی است که هر جا خواستم او بود اما هر جا او خواست من نبودم؟!🌟 خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🤲 دلیل غیبت طولانی ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲

به چشم دیدم نماز حق الله هست  ولی دل شکستن حق الناس  خدا از حق الله میگذره ولی حق النا ...

پس چرا اینایی که تو اپارتمان سروصدا میکنن مزاحم ما میشن جواب نمیبینن؟ مگه مزاحم دیگران شدن حق الناس نیست؟ با سروصداشون همسایه رو مریض کنن ایا حق الناس نیست؟ پس چرا خدا نمیزنه تو کمرشون؟ خستمون کردن ولی صاف صاف راه میرن ماهارو روانی کردن هیچیشون نمیشه. ظالم همیشه سالمه من به چشمم دیدم چندین بار 

برای من شد

من دوران مجردی، با آقایی دوست بودم که زن داشت، اولش نمیدونستم اما بعدا که فهمیدم ، نمیتونستم ازش دل بکنم

که الان بعد از گذشت ۱۸ سال از اون اتفاق سر خودم اومد، شوهرم با همکارش رو هم ریخته بودن ، تا جایی که میخواست براش خونه بگیره، برای آخر هفته ها ، بره پیشش

یزید هم نماز میخوند

بله حتی شمر ۹ بار حج رفته بوده.....منظور نماز واقعی هست نه از سر عادت وریا و...

خدایا ....؟.....؟.....!! 🌟 حمد و سپاس مخصوص خداوندی است که هر جا خواستم او بود اما هر جا او خواست من نبودم؟!🌟 خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🤲 دلیل غیبت طولانی ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲

پس چرا اینایی که تو اپارتمان سروصدا میکنن مراحم ما میشن جواب نمیبینن؟ مگه مزاحم دیگران شدن حق الناس ...

اولا عزیزم تاوان اینطور نیست که تو انگشتت رو بزنی رو زنگ خدا همون لحظه بگه بفرما

یه شرایطی باید ایجاد شه یه وقتی 

مثلا خونشون رو عوض کردن یه همسایه بد گیرشون بباد

یسری ها هم اون دنیا جواب میدن 

دنیا محل آزمون پس دادن و رشد شخصیه 

که صبر و طاقتمون رو ببریم بالا 

وگرنه اگر قرار بود همه چیز گل و بلبل بشه و خدا بخواد همون ثانیه بزنه سر هر کی گناه کزدن خب چه فایده به حضور بهشت و جهنم؟

در ضمن خدا تا مدتی فرصت میده به طرف درست بشه 

نشد نشد نشد اون موقع میزنه پس کلش

یه نگاه به قدت بکن،یه نگاه به تحملت بکن،یه نگاه به توانایی هات بکن،با همین قدر و قواره زندگی کن،تو با همین اندازه قشنگی، با همین اندازه دوست داشتنی ای،با همین اندازه بهترینی،با همین اندازه باهوشی؛بذار رشدت در راستای لذتت باشه خودت رو مجبور نکن به بهترین بودن به کامل بودن به قشنگ ترین بودن.تو همین اندازه بهترینی❤️
بله حتی شمر ۹ بار حج رفته بوده.....منظور نماز واقعی هست نه از سر عادت وریا و...

بعله درست میفرمایین جواب استارتر رو دادم که معلومه کسی که ظلم‌میکنه نمازش قبول نیست

فرزند ادب باش نه فرزند پدر/ فرزند ادب زنده کند نام پدر 🩵
2790
2778
2791
2779
2792