2777
2789
عنوان

باهام سرد شده!!

313 بازدید | 10 پست

سلام دلیل سکوت یه پسر چی میتونه باشه؟

با ایشون چند وقته در ارتباطیم هیچوقت حرف بدی ازش نشنیدم 

چند روز از هم بی خبر بودیم چون سرد بود منم گفتم چون حالمو پرسید منم سراغشو بگیرم گفتم سلام چطوری؟گفت سلام جون دل خلاصه احوال پرسی و اینا یه عکس ازم خواست گفتم نمیفرستم گفت نمیفرستی؟ گفتم بد قول نیستم ایشون در جواب گفت هستی تو اگر یکبار میومدی بیرون 

(اینم بگم قصدش ازدواج بود)من بهش گفتم قبلن بهت گفتم. دوباره گفت بریم بیرون؟ خلاصه صحبت کردیم

نمیدونم چه مشکلی داره دور از بحث رابطه ممکنه مشکل داشته باشه ببخشید درسته ک میگن آقایون ( پریود مغزی میشن؟)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تاپیکتون تعطیل شد پیامم نیومد. 

اینجا میزارم واستون 

والا اگه بعنوان یه آقا بخوام‌نظر بدم .. از نظر بنده هیچ وقت خودتونو درگیر آدم بلاتکلیف و دستو پا شکسته این مدلی نکنین. 

آدمی که اهل رابطه و حس های خوب باشه و سلامت اخلاقی و روانی بجایی داشته باشه نرمال رفتار میکنه. 

دیگه بازی بازیم در نمیاره.. هر کسیم مشکل روانی و احساسی و عاطفی داره باید پیش یه روانکاو بره و طرحواره درمانی بشه کلا. شما هم سعی نکنین با همچین فردی ادامه بدین چون همش باید در حال ثابت کردن و حدس زدن و یه حس بد بلاتکلیفی باشین. 

هَر چه در فَهمِ تو آیَد، آن بُوَد مفهومِ تو!
تاپیکتون تعطیل شد پیامم نیومد.  اینجا میزارم واستون  والا اگه بعنوان یه آقا بخوام‌نظر بد ...

متشکرم 

آدم بدی نیست 

یجورایی میشناسمش نمی‌دونم چکار کنم قیدشو بزنم (متاسفانه دوسش دارم) یا اینکه صبر کنم ببینم چی میشه 

قبلن بهم گفته بود وقتایی که عصبی میشم ولم کن تا خودم آروم شم

من واقعا چون بی تجربم نمی‌دونم چکار کنم 

تاپیکتون تعطیل شد پیامم نیومد.  اینجا میزارم واستون  والا اگه بعنوان یه آقا بخوام‌نظر بد ...

مشکلشو یجورایی باهام در میون گذاشته بود طلبکاره 

دوستمم رفت مغازش میگه عصبی بود

متشکرم  آدم بدی نیست  یجورایی میشناسمش نمی‌دونم چکار کنم قیدشو بزنم (متاسفانه دوسش دارم) ...

بنده بهتون میگم چکار کنین‌اگه واقعا مصمم هستین که فارغ از احساسات زود گذر و هر شناخت سطحی تکلیف خودتون بدونید. 

بالاخره یه قسمت از زندگی خودتون هستین. خودی که مهم هست و نباید نادیدش بگیرید. احساسات هست دوس داشتن هست توجه هست.. همشو نمیتونیم توی طرحواره ایثار و فدا‌کاری زیاد از حدتون فدا کنین. 

خودتونو فراموش نکنین هیچ موقه. زندگی پانتومیم نیس ک‌هی این اقا لوسیش بگیره و شما یهو نگران باشید حالا چی شده .. من باید چکار کنم و ... خستتون میکنن. این افراد سمی هستن و تحلیل میری باهاشون. هم ذهنی هم جسمی. بخصوص توی زندگی مشترک ک دیگه نور علا نورن

بنده بهتون میگم چکار کنین‌اگه واقعا مصمم هستین که فارغ از احساسات زود گذر و هر شناخت سطحی تکلیف خودت ...

خسته شدم مدت ب مدت از همدیگه فاصله بگیریم به احتمال زیاد مشکلی داشته باشه با توجه ب شناختی که دارم 

اگه نمیخواد هیچوقت دیگه پیگیرش نیستم مشکل اینه که نمیگه نمیخوام 

قصدش ازدواج بود 

خسته شدم مدت ب مدت از همدیگه فاصله بگیریم به احتمال زیاد مشکلی داشته باشه با توجه ب شناختی که دارم&n ...

پس بیشتر از این خودتونو خسته نکنین. چون این حالتون روی ابعاد مختلف زندگیتونم اثر بد میزاره. 

به اندازه کافی فشار رو سر هر کسی توی جامعه بخاطر شرایط بوجود اومده هست...