2777
2789
عنوان

توروو خدا بیایدددد فردا برم مدرسه

| مشاهده متن کامل بحث + 600 بازدید | 36 پست
یه لحظه دلم خواست دغدغم همینا باشه ک تو میگی

دغدغت چیاس..آخه خیلی دیدم تو تاپیکا اینو‌میگی..کنجکاو شدم

دروغ ممکن است دنیا را دور بزند و به‌جای اولش برگردد ؛ اما‌در همین مدت، حقیقت هنوز دارد بند کفش های خود را میبندد تا حرکت کند !            «مارک تواین»

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😂همشون میرن اخه

بهشون متحد شدنو یاد بده🗿

ما غیرانتفاعی بودیم مدیرمون پایه بود کل اسفند و فروردینو اصلا مدرسه نمیرفتیم یَک حالی میداد🗿😂

میشه لطفا برام دعا کنید شغل خوبی پیدا کنم؟ برای سلامتی مادرم دعا میکنید مهربونا؟ دعای شما نی نی سایتیا همیشه جواب میده🥲🫂

شما تاپیکای قبلیمو میدونی جریان چهارشنبه رو اینجوری گفتید؟🥲

اوکی

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    
نه میگم میدونید جریاناشو یا فقط همین تاپیکو دیدید گفتید اخه من از چهارشنبه ها بدم میاد فکردم میدونید ...

نه نمیدونستم

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻