2777
2789
عنوان

امشب داداشم ...

1242 بازدید | 50 پست

من اومدم برم بیرون ساعت ۷ بود داشتم کفش میپوشیدم هم بابام اوکی داد هم مامانم یهو داداشم ( ۲ سال کوچیکتر از منه ) اومد با لگد زد تو در کفشامو پرت کرد اونور شروع کرد داد و بی داد و فحش دادن گفت گوه میخوری بری بیرون بابام گفت راست میگه نرو بیرون🫤

یکی بهم بگه چیکار کنم من واقعا نمیتونم با این اینجوری زندگی کنم وحشیه بار اولش نبود و صددرصد بار اخرشم نیست

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

حالا اون وحشی بازی دراورد ولی امشب خیلی خطرناک بود بیرون رفتن ، شاید واسه خودت گفته

نه بابا کلا همینجوریه یه بار پاییز بود ساعت ۵ بعدازظهر چون هوا تاریک بود گفت حق نداری بری بیرون🫤

بگو خرکي باشی

از این حرفا همیشه میگم به بابامم گفتم تو الان میتونی تو روش وایسی اگر بهت چیزی بگه الان زورش به من میرسه ۵ سال دیگه که شد ۶۰ سالت داغونت می‌کنه

هی میگه نه غلط میکنه نمیتونه و اینا

اصلا کوتاه نیا مار خودتو بکن دیدم که میگم کوتاه بیای دیگه رو سرت سواره

من رفتم بیرون 

معذرت میخوام اینو میگم ولی همش میگفت اره یه مشت مادر ج، ن، د ه ریختن بیرون یه مشت بی نا مو س ریختن بیرون توام میخوای بری 

بعد خودش دقیقا یه ربع بعد رفت بیرون😐

منم بعدش پاشدم پوشیدم رفتم بیرون 

بعدم خواهرم میگفت که مامانم نشسته با بابام صحبت کرده گفته که نزار اینکارو بکنه رابطشون خراب میشه ( داغون شده البته😂)

با دوستمم نشستیم کلاسای رزمی ثبت نام کردیم که بریم چون اونم یه داداش عین همین روانی داره که بتونیم تو روشون وایسیم:/

از این حرفا همیشه میگم به بابامم گفتم تو الان میتونی تو روش وایسی اگر بهت چیزی بگه الان زورش به من م ...

بدبخت زنش

امسال ما عید نداریم شادی نداریم...ما عزاداریم ....عذا دار عزیزامون🖤

بدبخت زنش

باید بگی خوشبخت زنش 

چون قطعا برای زنش از اینکارا نمیکنه

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

واقعا امیدوارم هیچوقت ازدواج نکنه یا اگرم خواست بکنه دختره سریع بفهمه و خریت نکنه زن این بشه

امیدوارم💔

امسال ما عید نداریم شادی نداریم...ما عزاداریم ....عذا دار عزیزامون🖤