2777
2789
عنوان

بخت گشایی

673 بازدید | 6 پست

#حاجت_گرفتن_با؛

🔴حنای‌ «سی‌ تبارک‌»

✅حنای‌ «سی‌ تبارک‌» حنایی‌ بود که‌ در طول‌ ماه‌ رمضان‌ هر روز یک‌ بار سوره تبارک‌

را به‌ آن‌ خوانده‌ و دمیده‌ باشند. این‌ #حنا را در شب‌ #عید فطر بر سر دختر دم‌ بخت‌ می‌مالیدند و معتقد بودند که‌ تا عید دیگر بختش‌ باز می‌شود.

🔰 ملک/سوره۶۷، آیه۱.

#منبع؛

[ویرایش]دانشنامه بزرگ اسلامی، مرکز دائرة المعارف بزرگ اسلامی، برگرفته از مقاله «بخت گشایی»، ج۱۱، ص۴۵۶۵. .

این دستور حنای سی تبارک👆

واسه دخترای دم بخت و مجرد خیلی خیلی خیلی مجربه😍👌

چندین ساله که به هر کسی گفتم انجام داده ؛ خدا رو شکر حاجت گرفته و ازدواج کرده🤲🥰

فقط یه مقداری حنای خشک ( به اندازه یک یا دو مشت)

تا فردا شب تهیه کنید و از روز سه شنبه که اولین روز ماه مبارک رمضان هست روی حنا سوره ملک رو روزی یک بار تا ۳۰ روز (یعنی تا آخرین روز ماه رمضان ) بخونید

نکته👈بعد هر خوندن سوره ملک حتما به حنا بدمید البته با وضو و رو ب قبله باشید

و در شب عید فطر این حنا رو بر سر دختر مجرد و دم بخت گذاشته و نیت بخت خوب کنید ان شالله که تا عید بعدی خونه بخت باشن😍🤲

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

این حنای که ۳۰ روز سوره ملک را خواندید برای آقا پسرها هم خوانده بشه شاید تاثیر داشته باشه

البته اینها همه بستگی به افکار اعمال خود فرد هم داره این اعمال را ۳۰روز انجام بدید

هم برای دختران هم برای پسران شاید بخت آنها  باز بشه البته باید اعتقاد قلبی زیاد داشته باشید اگر بخت کسی باز شد چه بهتر اگر نشد باز توکل به خدا مصلحت نبوده

واگر حنا که به  آن سوره ملک  با وضو روبه قبله   خوانده شده دمیده بشه  البته دمیده شدن با فوت کردن فرق داره دقت کنید دمیده بشه

روز آخر یک مقدار کمی روی سر مالیده بشه و به  هیچ وجه نباید این حنای شسته شده در داخل چاه بره  چون گناه داره باید آب آن را جمع کنید داخل خاک یا آب روان بریزید