2777
2789
عنوان

دوباره اعصابم بهم ریخته

166 بازدید | 10 پست

خانوادم خصوصا مادرم عامل اصلی بیماری های روحی منن آثارش هنوز باهامه شکنجه روحی و روانی وسواس فکری ترس اظطراب کمبود عزت نفس  دوقطبی 

خانواده همسرم مادر شوهرم اینقدر دخترشو دوست داره و بهش احترام میزاره مادر من فقط فکر پسراش بود تو خونه ما اگر مریض می‌شدی اگر میمردی هم  نمی‌بردنت دکتر فقط بات بحث میکردن خودشونو از دکتر هم بالاتر میدونستن نه من بهتر می‌دونم اینو بخور دکتر لازم نیست بری هر کاری میخواستم بکنم نه نمیشه بدرد تو نمیخوره نه می‌دزدنت وای وای وای وای وای هر روز دعوا هر روز عذاب بی پولی  پدری بی مسوولیت بی فکر خودخواه خودش غذا می‌خورد کاری نداشت ما گشنه ایم باعث شد همه تحقیرم کنن چون اعتماد به نفسمو از بین بردن در جامعه  مادرم فقط تحقیرم کرد طرف نمیشستم فوشم میداد فقط فکر این بود کار خونه کنم  خواهرم روانی  من آخرین فرزند بودم یعنی سالم ترین عضو خانواده که بقیه اعضای بیمار بیمارم کردن برعکس من خواهر شوهرم در ناز و نعمت زندگی کرده الان فقط همسرم مایه آرامشمه که اونم مادر شوهرم حسادت می‌کنه و دوست نداره همسرم بام خوب باشه  دامادشو مقایسه می‌کنه با پسرش اگر همسرم کار خونه کمکم کنه میگه نه پسرم گناه داره بچت بدنیا اومد پسرم نخواد بیدار بمونه کمکت بچه بگیره همه فکر بچه هاشون بودن غیر مادر بی شعور من مادرم فقط عاشق برادراش و پسراشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سخته درکت میکنم

تو هم تو این شرایط بودی ؟ بعضی وقتا وقتی یادم میاد چقدر در بیرون خونه آدما اذیتم گردن و چقدر خورد شدم دوست دارم خانوادمو بکشم چون فکر میکنم عاملش اونا هستن که منو شخصیتمو خورد کردن

تو هم تو این شرایط بودی ؟ بعضی وقتا وقتی یادم میاد چقدر در بیرون خونه آدما اذیتم گردن و چقدر خورد شد ...

رو خودت کار کن تو الان یه زندگی مستقل داری من بدبخت هنوز با ۳۰ سال سن خونه بابامم هر روز دارم تحقیر میشم ولی حرفی نمیزنم امشب از ته دلم آرزوی مرگ کردم

برای ازدواج خوب و زود هنگامم دعا کنید محتاجم به دعاتون🤲
رو خودت کار کن تو الان یه زندگی مستقل داری من بدبخت هنوز با ۳۰ سال سن خونه بابامم هر روز دارم تحقیر ...

دارم کار میکنم ولی گذشتم  عذابم میده چه اشتباهاتی کردم به خاطر اینکه محبت ندیده بودم جذب محبت بیرون خونه شدم ناراحتم چیزایی که نمیتونم بگم عاملش فقط مادر کثافتمه  ذره ای فکر نکردن چقدر محبت نیاز دارم فکر به گذشته خستم کرده فقط از خدا میخوام همشو پاک کنه برام ایشالا یه همسر خوب گیرت بیاد نذر نمک کن اول ماه رمضون آخر ماه رمضون پخش کن

دارم کار میکنم ولی گذشتم  عذابم میده چه اشتباهاتی کردم به خاطر اینکه محبت ندیده بودم جذب محبت ب ...

نذر کردم ولی خوب حس میکنم خدا منو فراموش کرده منم فقط نشستم یه گوشه دارم به این زندگی نکبتی نگاه میکنم

برای ازدواج خوب و زود هنگامم دعا کنید محتاجم به دعاتون🤲

به نظر من سعی کن ببخشی و فراموش کنی‌ . اینا حل شدنی نیست و نمیتونی گذشته رو پاک کنی.

من خودمم زخم خورده ام. فقط تو متاهلی من مجردم.

ایشالله همیشه ارتباطتت با همسرت خوب باشه❤

به جز استارتر هیچکس ریپ نزنه ، مزاحم نشو.  من به اسم کاربری دقت نمیکنم  .  عاشق کتاب خوندنم   کتاب هایی که تا الان خوندم: راز هایی درباره مردان ، بیشعوری ، مردان مریخی و زنان ونوسی ، کیمیاگر ، افزایش اعتماد به نفس ، زبان بدن ، مردی به نام اوه ، تاوان بوسه های تو ، زنان زیرک ، هنر اغواگری
به نظر من سعی کن ببخشی و فراموش کنی‌ . اینا حل شدنی نیست و نمیتونی گذشته رو پاک کنی. من خودمم زخم خ ...

می‌دونم نمیتونم گاهی میترسم از گذشتم شمارمو مادرم گفت بده برادرت شماره قبلیم نمی‌دونم شمارم دست غریبه بود بهتر بود یا دست برادرم یه گندایی زدم تو زندگیم  خستم از فکر و خیال  همش استرس دارم استرس گذشته