2777
2789

من از دو سالگی ام یادمه چند تا خاطره تو ذهنم هست مثلا مسافرت رفته بودیم شمال ، بعدش داداشم دنیا اومد ، سه چرخه کوچولو داشتم تند می رفتم باهاش ، تولدم ، ........

از همه ی اینا خاطره های کوچولو کوچولو دارم که برای بعضی ها خیلی جالبه از دو سالگی ام یادمه 

آخه بعضی از دور و بریام اولین خاطره ای که دارن مال پنج شش سالگیشونه

شما اولین خاطره ای که دارین چند سالگی بوده؟

اره منم خیلی بچه بودم ولی یادمه

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یک سالگی یادمه سبد گذاشتم زیر وام درو باز کردم همینو یادمه .که بابام میگه خوب یادته چون منو داداشم دو قلو هستیم .من سبد گذاشتم زیر وام درو باز کردیم رفتیم پشت بودم مادرم دیده ما نیستیم کلی دنبالمون گشته یهو دیده از پله ها با دبه داریم می‌آییم پایین

وقتی حالم بده یادم میاد که خدارو فراموش کردم.

دوسال ودو ماهگیم .

اللهُم‌عجِّل‌‌لِوَلیِڪَ‌‌الفرَج بحق الحسین 🤲🖤السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ الحسین🖤و عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ🖤علَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ (اَبَداً) ...💚                                           💫 لینک گروه سربازان آقا صاحب الزمان (عج) _ختم قران هفتگی بانوان _ 👇                                https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

اولین خاطرم مال سه سالگیمه دختر داییم بدنیا اومده بود بند نافش نیوفتاده بود من وحشت داشتم حس میکردم مریضی چیزیه که نافش اینجوره یبارم خواب بود افتادم روش زنداییمم دعوام کرد  البته اونموقه بزرگ تر بود فک کنم نزدیک یسالش بود...کلا تنها خاطره ای که از اون سن دارم همینه شاید چون اولین بار بوده نوزاد میدیدم اینقد مونده تو ذهنم

فک کنم ۲،۳ سالگی

رفته بودیم مسجد محل خونمون

بابام صدای خوبی داشت،هر چند وقت یه بار ازش میخواستن اذان بگه

قدیمی ترین خاطره ام ما اون موقع اس که لحظه نماز بود و بابام داشت پشت بلنگو اذان میگفت

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 

دو سالگی داشتیم خونمون رو‌ کاغذ دیواری میکردیم از خونه خالم برگشتم یه گوشه اتاق خونمون ساکت نشسته بودم و عروسک بازی میکردم قبل تر از اونو اصلا یادم نمیاد

و خدایی که اسپانسر تمام آرزوهای من است  
چی یادته

زایمان خالم توخونه بود .ومن وخواهرم ودختر عموم رو فرستادن بیرون  ومیگفتن دکتر ازون سمت میدون میاد ومن چشم به میدون دوخته بودم .بعد دوساعت وقتی برگشتیم خونه واتاق دیدم خالم خوابیده منم به مامانم ومامان بزرگم میگفتم این چرا پتو داره منم دراز میکشم کنارشون روم پتو بندازین.  😆گفتن باشه ومنم خوابیدم🤣

چرا میدونم دوسال ودوماهم بوده.از شناسنامه دختر خالم.

اللهُم‌عجِّل‌‌لِوَلیِڪَ‌‌الفرَج بحق الحسین 🤲🖤السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ الحسین🖤و عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ🖤علَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ (اَبَداً) ...💚                                           💫 لینک گروه سربازان آقا صاحب الزمان (عج) _ختم قران هفتگی بانوان _ 👇                                https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 47 دقیقه پیش
2791
2779
2792