2777
2789
عنوان

مادرشوهر سمی

263 بازدید | 14 پست

امسال چون جاری ها خونه مادر خودشون بودن 

ما رو هم دعوت نکردن .گویا هر سال جاری ها با شوهرشون سر اومدن خونه پدر شوهر دعوا داشتن.دیر میومدن .زود برمی گشتن

خلاصه ما رو دعوت نکردن 

سر شب هم خواستیم بریم یه سر بشینیم بعد افطار 

زنگ زدیم گفتن ما خوابیم ساعت ده شب 

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

بیکاری؟همه ناراحتن که مجبورن برن خونه مادرشوهر تو ناراحتی چرانمیتونی بری؟عدو شود سبب خیراگرخداخواهد

خواهم که به خلوتکده ای ازهمه دور...من باشمو...من باشمو...من باشمو...من....

چه سمی  توش بودمگه.خب حتماناراحت شدن دیگه وقتی عروساش دوست نداشته برن خونشون وهمش دعواداشتن اینام نخواستن هیچکدومشون بیان تاراحت باشن.شایدفکرکرده باشن شماهم به زورشوهرمیای.بدبخت مادرشوهراهرکارهم بکنن بازم یه حرفی پشتش هست.

ساعت ۱۰ شب خوب دیر هست دیگه عزیزم ..

مثلا همسر من نهایت تا ۱۰ و نیم بیدار هست خوب قطعا توقع اومدن مهمون ساعت ۱۰ رو نداریم و دیر میدونیم 

از اونورم بندگان خدا حق داشتن وقتی از ته دل خوششون نمیاد پیششون باشند پس چرا یه بارم دعوت کنند که به اجبار بیان ؟ 

بعد نمیشد فقط شما رو دعوت کنن که بدتر کینه و کدورت پیش میومد ... 

بهشون یکم حق بدید گناه دارن

به خاطر هر چیزی از مادرشوهر دلخور نشید اونام آدمن .یه وقت حوصله ندارن میخوان تنها باشن، یه وقتایی شاید متوجه نباشن و حرف نسنجیده ای بزنن یا رفتاری کنن. همیشه نباید به منظور گرفت

جامعه خوب ، دخترانی خوب تربیت میکند و دختران خوب ، جامعه خوب...