2777
2789
عنوان

رنگ مو بلوند روشن

1174 بازدید | 23 پست

بچه ها من رنگ موبلوند روشن میخاستم پلاتینه نبود این رنگ ، رنگ بلوند بژ روشن خریدم بد دکلره کردم رنگ و گزاشتم رنگش روشن نشد به قهوه ای میزد دوباره از روش دکلره کردم این رنگی شد خوبه به نظرتون؟ 

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستید💔🙏🏼

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اتفاقا منم یه هفته پیش دکلره کردم و همین رنگ گذاشتم بهم میگن قشنگه اما خودم دوسش ندارم

چرا من از این هم روشن تر دوس دارم🥲😂 

موهام نه اما پوست سرم داغون شده انگار که یه لایه از پوست سرم کلا خشک شده انقد چنگ زدم امروز تو حموم ...

یه لایه از پوست سرم ریخت انگار شوره زده بود موهام درصورتی که فقط پوست سرم بود من موهام ب عمرم شوره نزده

موهام نه اما پوست سرم داغون شده انگار که یه لایه از پوست سرم کلا خشک شده انقد چنگ زدم امروز تو حموم ...

موخوره میگیری هااااا🥲 روغن بخر بزن خشک نشه موهات من موخوره دارم چقد کوتاه میکنم بیشتر میشن یه سمت موهام پره یه سمت نداره

اخه حس میکنم زیاد بهم نمیاد چون چشمام مشکیه  جالبه که تو یه هفته ریشه هام داره درمیاد😑😑😑😑

به نظرم ربطی به رنگ چشم ندارن پوستت چه رنگیه 

موخوره میگیری هااااا🥲 روغن بخر بزن خشک نشه موهات من موخوره دارم چقد کوتاه میکنم بیشتر میشن یه سمت م ...

فعلا روغن نارگیل دارم میزنم، تا ببینم میشه ازین شوهرم خسیس پول گرفت یا نه

پوستم سفیده، اخه من دفعه اوله که این رنگی میزارم نمیدونم شاید چون از ریشه گذاشته این حس دارم

به پوست سفید که خیلی میاااااد اشکال نداره یکم خودتو ببینی عادت میکنی😂❤️