2777
2789
عنوان

خدایی چرا مادرا اینقدر پسر پرستن

610 بازدید | 31 پست

یعنی مامان من چرا یذره بفکر شخصیت من نیست

کاش میشد هیچوقت نبینمش

یعنی مادخترا چیکار کردیم اینقدر پیش مادر منفوری

خدا منو ببخشه ها ولی متاسفم براش که آدمایی مثل منو لایق دختر داشتن دونسته کاش خدا به آدمایی مثل مادر من ۲۰تا پسر میداد حسابی چشمو دلش سیر میشد که دختر بدبختی مثل منو بخاطر یدونه پسرش زجر نمیداد

خیلی از خدا دلم پره خیلی

درخواست دوستی قبول نمیکنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاش امثال مادرت هیچ وقت خدا بهشون دختر نده واقعا

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه‌ی کشتی بودن یه معجزه بود! همون قدر محال... همون قدر غیرممکن...🩷🪷

وای عزیزم وای درد دل من و آدم های اطرافم دقیقا همینه شما که پسر دوست بودیم دیدین دختریم مینداختین ول ...

عزمزمه مادر من خستم کرده من موندم چرا خدا به آدمی مثل مادر من دختر داده

کاش سقطم می‌کرد وقتی فهمی دخترم

مامانم منو بخاطر داداشم خیلی شکسته

عزمزمه مادر من خستم کرده من موندم چرا خدا به آدمی مثل مادر من دختر داده کاش سقطم می‌کرد وقتی فهمی د ...

ننه من سه تا دختر آورد که آخری بشه پسر سه نفر رو فدای یک نفر کرد که اونم بدبخت کرد اینو نمیگم که بگم ولی من بدبخت ترم نه اصلاااااا می‌خوام این رو بگم که شاید حرفم ای نظر بعضی ها درست نباشه ولی نباید خودت رو پاسوز اونا کنی سعی کن به مرور پات رو ازشون بکشی بیرون و حتی احساساتت رو ککتر کنی نسبت بهشون و رو خودت تمرکز کنی

شاید بخاطر اینکه پسرا مغرور ترن ، همون قضیه هرچی سرد تر و مستقل تر باشی بیشتر میخوانت

نه مادر من کلا پسر دوست که نه پسر پرسته

بخاطر داداشم اگه بدونی چه بلاهایی سرم آورده هرچی هم میگم تبعیض قائل میشی خدارو خوش نمیاد میگه تو حسودی 

خدا الهی مادر منو به ذلالت برسونه فقط نگاش کنم نفس بکشم

خاک+کاکتوس=خاکتوس(دیگه فلسفه نام کاربری رو نپرسید❤️)  میتونید رُکتوس هم صدام کنید ترکیب یک انسان رُک +کاکتوس=رُکتوس
ایشاالله که این نسل اینجوری نیست و پسر پرست نیستن

متاسفانه همچنان همینه

کم هست تاپیک هایی که خانم ها برای داشتن بچه پسر کلی به این در و اون در می زنن؟

عزیزان نی‌نی سایتی، من درحال حاضر خیلی به دعای شما احتیاج دارم ممنون می شم برام دعا کنید مشکلم حل بشه
نه مادر من کلا پسر دوست که نه پسر پرسته بخاطر داداشم اگه بدونی چه بلاهایی سرم آورده هرچی هم میگم تب ...

ای بابا ، چه قدر بد

یکی تو فکر عشقه یکی تو فکر یاره ، یکی همیشه مست و یکی منم که تو نی نی سایت علاف و بیکاره
2790
2778
2791
2779
2792