2777
2789
عنوان

بیشتر جنگه تا چهارشنبه سوری

422 بازدید | 16 پست

لطفا اگر فردی توی خانواده اتون الان در حال ترکوندن بمب و فرستادن موشک به نقاط مختلف محله تونه گوششو بگیرین بیارینش خونه😐

چهارشنبه سوری یه آیینه قدیمی و باستانی که تا جایی که یادمه قدیما از این وحشی بازیا نبود 

خانواده ها میرفتن بیرون جمع میشدن دور هم یه آتیش کوچیک درست میکردن و میپریدن و شعر میخوندن 

الان از عصر هر کی جونش واسش مهم بود توی خونه پناه گرفته😐 

زشته بمولا الان قشنگ صدای بمب میاد و آسمون قرمز میشه 

فلسطینیا اینقدر صدا نشنیدن که ما داریم امشب میشنویم

فک کنم سالای دیگه مستقیم موشک بزنن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منطقه ما سقوط کرد🥴🤣🤣🤣🤣

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

من خونه نشسته بودم آنقدر از سر کوچه مون صدای آهنگ و بزن و برقص و بمب اومد آخر شوهرم طاقت نیاورد گفت پاشو بریم ببینیم چه خبره 

واقعا قشنگ بود مردم داشتن میزدن و میرقصیدن و شاد بودن چند تا هم ترقه و بمب کنار و گوشه ها مینداختن در کل ذوق کردم حس شادی مردم رو دیدم

نه‌ اتفاقا پایین خونه ما آهنگ گذاشتن و دارن میرقصن گاهیم به چیزی میزنن آهنگم گذاشتن با اینکه تهرانیم

کوچمون آرومه ولی نمیدونم از کجا داره صدا میاد یه چیزی میترکونن انگار بمبه

آرامش 🌱
ما هم پارسال اینطوری بود ولی امسال فقط دارن میجنگن😂🥲

پارسال چهارشنبه سوری ایران نبودم حالم هم خوب نبود رفته بودم کنار پنجره اتاقم نشسته بودم آسمون تاریک رو‌نگاه میکردم یکهو دیدم از چند تا کوچه اونطرفتر فشفشه زدن فهمیدم خونه یک ایرانی دیگه است حس غربت داشتم