2777
2789
عنوان

زندگی پس اززندگی

4940 بازدید | 174 پست

بچها میگم تو برنامه زندگی پس اززندگی همه میگن وارد ی تونل شدیم اون تونل چیه ک همه میبینن خیلی ذهنم درگیر شده😑😑

لطفا درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم!ممنون🙏

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

مگه الان گذاشته مگه ساعت ۵نبود؟

میخوای امضامو بخونی ؟                                                    بیا.                                                                                                                                                            هنوز بیا پایین.                                                                                                                                                                                                                                                                                               به تو‌ چه اصلا مگه فضولی 😂😌⁦:⁠-⁠)⁩                                     

من دیگه این برنامه برام جذابیتی نداره یه مشت حرفای تکراری شبیه هم

البته تجربه هاشون دروغ نیست

یکی از نزدیکترین آدمای زندگیم براش پیش اومده بود و عین همینارو می گفت

از روابط انسانی خسته‌م؛ کاش نافلز بودم با پیوند کووالانسی
ساعت چند عزیزم

ساعت ۵ و یک شب و ۱۲ ظهر

این نیز بگذرد 🖤امام حسین فرمود: مثلی لایبایع مثل یزید. کسی مثل من با کسی مثل یزید بیعت نمی کند.🖤ملت ایران🇮🇷 می گویند: مثل ملت بافرهنگ ایران🇮🇷 با مثل سردمداران فاسد امریکا 👹بیعت نخواهد کرد.❌