2777
2789

فراموش نمیشه 

فقط 15 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامانی کی میای تو دلم؟👶چشم انتظارتم🤰و بالاخره ۱۷ اسفند ۴۰۴ بی بی چکم مثبت شد😭😍خدایاشکرت🌱مامانی تو قشنگ ترین هدیه ی تولدم شدی🎊🥹💕۲۴ اسفند ۴۰۴ رفتم دیدم قلب کوچولوت تشکیل شده،قربون قلب کوچولوت بشم🥹💓5 اردیبهشت تو سالم بودیو دکتر احتمال داد که یه گل دختری،امیدوارم به سلامت بغلت بگیرم مامانی🤱۲۰ خرداد ۴۰۵ بابا اومد آنومالی صدای قلبتو گوش داد،ذوقو تو چشماش میدیدم،امیدوارم مامان بابای خوبی برات باشیم دختر قشنگم🥰

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

😔😔 چقد گذشته واسه شما؟ 

تا بهش نرسیدی همش درگیری. حتی بعد یه رابطه دیگه بازم بهش فکر می‌کنی. کلا تا نرسیدی فکر می‌کنی اون تک بوده توی دنیا. من سه سال دور بودم و هر سه سال حسرت و غم... فکر میکردم تنها مرد توی دنیاست. فقط اون مناسبم بوده. بعد از سه سال دیدم دارم از بین میرم. همه سعیمو گذاشتم تا برگشت و ازدواج کردیم. و الان دوازده ساله که پشیمونم😊 از دور قشنگه عزیزم. از دور!

تا بهش نرسیدی همش درگیری. حتی بعد یه رابطه دیگه بازم بهش فکر می‌کنی. کلا تا نرسیدی فکر می‌کنی اون تک ...

صحبت شما رو از خیلیای دیگه که تجربه مشابهتون داشتن شنیدم😔 شایدم واقعا این نرسیدنه که میشه عشق

صحبت شما رو از خیلیای دیگه که تجربه مشابهتون داشتن شنیدم😔 شایدم واقعا این نرسیدنه که میشه عشق

دقیقا همینه. عشق چیزی جز یه علاقمندی کورکورانه و محدود نیست. البته من لذت اون سه سال عاشقی رو به این وصال ترجیح میدم. همیشه میگم اون عشق و حسرت نداشتنت قشتگتر از تمام این دوازده سال زندگی بود!