2777
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

لباس درست بپوش بعضی لباسا خیلی چاق یا بلند نشون میدن

من۱۷۲هم 

جاریم یه بار گفت این مانتو فلانی اصن بش نمیاد چون قدش بلنده

در صورتی که عالی بود تو تنش

گفت کلا لباسا به قده کوتاه بیشتر میان

منم گفتم تا بوده مانکنارو از قد بلندا انتخاب کردن😁😁😁

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷       بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد. همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند. بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارانی امد. کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهان ماند. اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید. عجب دنیای عجیبی ست...

من واسه پروژه عکاسی یبار رقنه یودم هلند خانوماشون اکثرا ۱۷۵ یه یالا یودن و قد ۱۸۰ خیلی معمول بود بینشون 

شماهم مثل هلندی ها و اروپایا قد یلندی ماشالا😍😍

اگه سوالی در زمینه پوست و مو و زیبایی دارید خوشحال میشم جواب بدم .

چه باحال 😍

چه حسی داره از همه بلندتر باشی ؟🙃

تویی که داری امضامو میخونی امیدوارم حال دلت همیشه عالی باشه 🌷 چیزایی که میگم نظر شخصیمه؛ اگه باهام مخالفی راحت باش من دوست دارم نظرات مختلف رو بشنوم 👂 هیچ عقیده‌ای مقدس نیست و هر آدمی حق داره اون عقیده رو نقد کنه؛ این رو آویزه گوش دیکتاتور درونتون کنید که مخالف رو دیو دو سر نبینید.
2790
2778
2791
2779
2792