2821
2789
عنوان

دوست پ.سر

811 بازدید | 56 پست

عزیزان سلام.من یه مدت تپ رابطه بودم که طرف خیلی بچه مایه بود خیلی.در حدی ک دیت اول برام ی باکس و گل گرفت.رابطمون خیلی خوب بود خیلی.بچه مایه بودنش تو شهرمون معروف بود ی جورایی کل شهر میشناختنش. بزرگ ترین کافه شهرو داشت.نمایشگاه ماشین داشت.املاکی داشت.اینارو نگفتم ک کلاس بزارم فقط گفتم ک یه چیز کلی بدونین.من با رفیقام کافش زیاد میرفتیم جورایی پاتوقمون بود.خیلی منو زیر نظر داشت تا اینکه بهم درخاست داد و منم قبول کردم.از قیافه اندام عالیهههه.از همون اول من متوجه حساست رفیقام شدم.در حدی ک برا این که من کات کنم میگفتن زن داره.به من درخاست دادهبه معنای واقعی داشتن اتیش میگرفتن.الان ما کات کردیم و من داغونم.ینی دارم میمیرم.مطمئنم که رفیقام باعث کاتمون شدن.

کافش هم ی جورایی برام عین خونمه.جز اونحا با هیچ جا نمیتونم انس بگیرم و اصلا نمیتونم بگذرم از اونجا هم.ب نظرتون چیکار کنم.چه رفتاری با رفیقام داشته باشم.کافش برم یا نه؟

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

با رفیقات کات کن بعدا خیلی بیشتر ضربه میخوری از این جور رفیقا و اگه واقعا فک میکنی آدم درستیه و دوس ...

من نمیدونستم‌همچین ادمایی هستن.ضربه زیاد خورده بودم ولی تازه فمیدم از جانب اوناس.

بهتر از اون تو زندگیم ندیدم.قلل من لاشی بلزی زیاد کرده بود ولی تایمی که باهاش بودم جزو بهترین روزای زندگیم بود.و خیلی بی دلیل دعوا کردیم

عزیزم نمی‌خوام قضاوتت کنم ولی تو اینجور تو توضیح دادی دنبال پولشی فقط 

من پدرم وکیله مادرمم دکتر خودمم پزشکم.اونقدری دارم و دیدم ک پولش برام مهم نباشه.لینارو گفتم ک بدونین چرا میگم کل شهر میشناسنش و رفیقام از رو حسادت باعث کاتمون شدن

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 19 ساعت پیش
2791
2779
2792