2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

مامانم میگه بد میریزی ولی خوب چیکار کنم البته دو تا قطره میریزم ولی اعصاب ندارم 

باید حواستون باشه اگه امکانش هست بدید مادرتون دقیق بریزه 

درد را باران نمیشورد ولی.... زیر باران زیر باران گریه کن
باید حواستون باشه اگه امکانش هست بدید مادرتون دقیق بریزه  

عزیزم من ساعت ۷ و ۳۸ شب اولین قطره رو ریختم یه کم بعدش دومی رو ریختم مامانم گفته بود باید یکی یکی بریزی ولی من اعصابم نمیکشه تو اون یکی هم دو تارو با هم ریختم بعد فکر کنم نزدیک ۹ بود پاشدم یا ۹ بود و ابش تو لباسم ریخت واقعا حوصله ی خشک شدنشو ندارم  

عزیزم من ساعت ۷ و ۳۸ شب اولین قطره رو ریختم یه کم بعدش دومی رو ریختم مامانم گفته بود باید یکی یکی بر ...

عزیزم دیگه اگه بخاید واقن بره تو گوشتون باید حوصله و صبر داشته باشید دیگه اخه اونطوری ام بریزی اوکیه حتی به فاصله سی ثانیه کاش مامانت بریزه برات قشنگ بره تو سوراخ گوشت یکم صورتت رو کج کنی بعد اوکی میشه

عزیزم دیگه اگه بخاید واقن بره تو گوشتون باید حوصله و صبر داشته باشید دیگه اخه اونطوری ام بریزی اوکیه ...

نه صبر دارم نه حوصله باور کن یه ساعت فقط دراز کش بودم دهنم سرویسه

نه صبر دارم نه حوصله باور کن یه ساعت فقط دراز کش بودم دهنم سرویسه

عزیزم سلامتی مهمترین چیزه واش بدی مامانت بریزه و دیگه میره تو گوشت ممکنه فقط یکمش بیاد بیرون شاید حساس شدی تو

عزیزم سلامتی مهمترین چیزه واش بدی مامانت بریزه و دیگه میره تو گوشت ممکنه فقط یکمش بیاد بیرون شاید حس ...

باور کن تو صورتمم میریزه فکر کنم دو بار اینا مامانم ریخت ولی بعدش خودم ریختم میدونی اثری هم نمیبینم مامانم گفته بابات میگه این دو تا باعث میشه کل عفونت بیاد بیرون من گوشمو همه اش تمیز میکنم و یه چیزهایی میبینم ولی اونجوری که بابام میگه نممیاد بیرون 

باور کن تو صورتمم میریزه فکر کنم دو بار اینا مامانم ریخت ولی بعدش خودم ریختم میدونی اثری هم نمیبینم ...

خب چرا شستشو گوش نمیدید

یه بالشت بزارید زیر سرتون و سرتون رو یک طرف بزارید یکم رو به بالش خم کنید تا قطره کامل بره تو گوش غیر ممکنه که نره دو سه دیقه ام برای اطمینان همونجوری دراز بکشید بعد بعدی رو بریزید