2777
2789

ژلافون خوردم داره بالا میارم ولی خوردم با چند تا بسته ی دیگه کسی نیست یعنی مامانم صبح جسدم و پیدا می کنه؟ نامه ای به تو مامان 

مامان خستم نشد نتونستم  خیلی بهت گفتم بریم روانشناسی و کوفتی من اخه تهش و میدونستم دستام می لرزه کاش درکم می کردم اخه دختر کوچولوت کیو جز تو داره؟ من میرم تا دیگه نگی خدا لهنتت کنه میدونم دوسم داشتی حلال کن منم دوست دارم خیلی خیلی خیلی 😭🖤 افسردگی ولم نکرد دیدی ارام کوچولوت رو اخر به کشتن داد؟ 

امید وارم که وقتی مرگ به سراغت میاد،( زنده پیدات کنه) 🙂💔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دختر خوب این چه کاریه،پاشو برو دکتر تو خودت به داد خودت باید برسی،فقط یکبار شانس زندگی داری از خودت نگیرش همه درگیر مشکلاتن فقط تو نیستی انقدر ضعیف نباش

از سر بامی که پریدیم،پریدیم🌱دل ز هرکس که بریدیم،بریدیم

انشالله که نجات پیدا می‌کنی زنگ بزن اورژانس کمکت میکنن اگه پشیمونی

و جز او پناهی نخواهی یافت ... تاپیک صلوات،چله و ختم قرآن شرکت میکنم تو تاپیک خودم پیام بذارید دعا میکنم نتیجه دیدم ❤️ 

فکر نمیکنم 

اما به جاش حالت خراب میشه 

من ۲۴ تا نه ولی یه تعداد زیادی خوردم نمی‌خواستم بمیرم فقط میخواستم یه چند روز بخوابم والا زندگیم زهرمار شد از بس معده درد و حالت تهوع گرفتم 

مراقب خودت باش دختر جون اغلب چیز ها راه حل داره 

چیزی هم که راه حل نداره چاره اش زمانه

خدایا شکرت ...  
2790
2778
2791
2779
2792