2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

در حد دو سه تومن هرماه

شکم و لباس نمیزاره پس انداز کنم بیشتر  

جان جدت لایک نکنننننن 🔪.                                                این کاربری دست دونفره و تاپیک ها ممکنه با هم مرتبط نباشن🫂🌱

یه میلیون بیشتر بهم نمیدن ماهی ۸۰۰ پس انداز می کردم الان تقریبا 9 میلیون دارم 😐😂

울던 곳에서 웃게 될 거야؛ و ت‍‌و خ‍‌واه‍‌ی خ‍‌ن‍‌دی‍‌د در ج‍‌ا‍‌ی‍‌ی ک‍‌ه‍‌ ق‍‌ب‍‌ل‍‌اً گ‍‌ری‍‌ه ک‍‌َرده‍‌ ب‍‌و‍‌دی :)))

پنج تومن برای پسرم پس انداز میکنیم که هرماه سکه پارسیان میخرم ۱۰گرم بشه میدم النگو بخرم خودم استفاده کنم انشاءالله پولی دستمون اومد بزاریم رو اون براش آپازتمان بخریم بدیم اجاره ...برای خودمم ۶تومن درماه ...که ماهی یه تومتشو میدم بیمه بقیشم هرچی بخوام میخرم لوازم خونگی تا الان خریدم ویه مقدارم طلا خریدم ....دم عیدی هم دستبند خریدم ویه جفت گوشواره سفارش دادم برام درست کردن ....از سال دیگه یه مقدار از پول پسرمو خرج کردم تصمیم دارم اونو پس بدم تا اخر سال فقط النگو میخرم با پس اندازای هردوتامون 

ماهی چقدر درآمد دارین ببخشین ؟

۳-۳۵۰۰ ممکنه یه ماه کلش رو پس انداز کنم یه ماه هیچی نزارم کنار ولی در هر صورت سعی میکنم یه تومن ثابت پس انداز داشته باشم..

جان جدت لایک نکنننننن 🔪.                                                این کاربری دست دونفره و تاپیک ها ممکنه با هم مرتبط نباشن🫂🌱
پنج تومن برای پسرم پس انداز میکنیم که هرماه سکه پارسیان میخرم ۱۰گرم بشه میدم النگو بخرم خودم استفاده ...

خدابهتون برکت بده عزیزم پس انداز پسرتون از حقوق ماهانه من بیشتره🥲😂❤️