2777
2789

اتفاقی افتاده که چنین احساسی دارین؟

مطمئن باشین تنها نیستین و همه هم شاد نیستن... خیلی ها مثل شما دارن درد میکشن... خیلی سخت و غم انگیزه ولی حداقل میشه سعی کرد که قوی بود

سوالی درباره اوتیسم یا آسپرگر داشتین در خدمتم.                               بپرسین، تا بدونین، تا درک کنین؛ تا ما رو قضاوت نکنین:)                     لینک تاپیک پرسش و پاسخ درباره اوتیسم که می‌تونین سوالاتی که از بنده پرسیده شده و جواب‌هاشون رو اونجا ببینین: https://www.ninisite.com/discussion/topic/9677563/%d9%be%d8%b1%d8%b3%d8%b4-%d9%88-%d9%be%d8%a7%d8%b3%d8%ae-%d8%af%d8%b1%d8%a8%d8%a7%d8%b1%d9%87-%d8%a7%d9%88%d8%aa%db%8c%d8%b3%d9%85%d8%aa%d8%a7-%d8%ac%d8%a7%db%8c%db%8c-%da%a9%d9%87-%d8%b9%d9%84%d9%85%d8%b4-%d8%b1%d9%88-%d8%af%d8%a7%d8%b4%d8%aa%d9%87-%d8%a8%d8%a7%d8%b4%d9%85-%d8%ac%d9%88%d8%a7%d8%a8-%d9%85%db%8c%d8%af%d9%85

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلیا همینطورن. من نه ذوق ماه رمضون رو داشتم و دارم و برام انگار نه انگار نه ذوق عید رو 

یادمه بچه تر ک بودم از یک ماه به عید ذوق داشتم سبزه لباس جدید ماهی اما الان هیچ فرقی برام نداره و چیزی به اسم عید برام وجود نداره 

بانوی گلهای ماگنولیا...... لطفا آقایون هول نینی سایت درخواست ندن و درتاپیک هام شرکت نکنن امیدوارم نینی سایت یک روز از شر این موجودات کثیف راحت بشه 
اتفاقی افتاده که چنین احساسی دارین؟ مطمئن باشین تنها نیستین و همه هم شاد نیستن... خیلی ها مثل شما د ...

اره عزیزم خیلی مسایل توزندگیم ازخودمم ناراحتم بابت سادگیم 

🕊میشود هرآنچه ک باید بشود🕊✨🤲🏻

خیلیا همینطورن. من نه ذوق ماه رمضون رو داشتم و دارم و برام انگار نه انگار نه ذوق عید رو  یادمه ...

من ک نمیتونم روصه بگیرم بشدت معدم عصبی ورفلاکس دارم 

من ک نمیتونم روصه بگیرم بشدت معدم عصبی ورفلاکس دارم 

منم کنکور دارم نمیگیرم 

بانوی گلهای ماگنولیا...... لطفا آقایون هول نینی سایت درخواست ندن و درتاپیک هام شرکت نکنن امیدوارم نینی سایت یک روز از شر این موجودات کثیف راحت بشه 
دقیقاااا منم اصلا انگیزه ندارم باورم نمیشه چرااینجوری شدم منی که عشقم عیدبود

انشاالله بزودی حال دل همه نی نی سایتی ها خوب بشه🌸🌼🤲🏻

منم اصلا عید برام مهم نیست درصورتی که بچه بودم عاشق اسفند ماه و حال و هوای عید بودم 

هممون دغدغه داریم الانم ک مسایل زندگیا بیشترشده بااینکه امکانات رفاهی زیاده ولی هیچکس دلش خوش نیست

اصلا بخودت فشار نیار چون مطمعنن تواین شرایط استرسم داری نمیتونی..  

آره دقیقا امروز نتونستم زیاد بخونم از عصب حالم بهم میخوره سرگیجه دارم