2777
2789
عنوان

😍رقص عروس....

402 بازدید | 5 پست

سلام خانوما خواهشا اگر سمت اسلامشهر یا رباط کریم یا این دورو برا کلاس رقص خوب میشناسید معرفی کنید😭عروسیم نزدیکه رقصم صفره خیلی نیازدارم میسه بهم معرفی کنید

اگر دوست داشتی برای بهتر شدن شرایط مالی زندگیم یه حمد و صلوات بخون🥰
من یکیو میشناسم انلاین هم اموزش میده  چندوقت دبگه عروسیته

بعدعیده انلاین نه حضوری میخام وگرنه کلی فیلم اموزش رقص خریدم نتونستم 

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

والاه منم  که بلد بودم نسبت به زن داداشم که خیلی مذهبی بود فیلم اون قشنگ تر شد اصلا نرقصید نهایتا با دسته گلش حالت خداحافظي تکون میداد خیلی فیلماش خوب شد.سعی کن دلبر باشی یه سری چالش ذخیره کن خیلی رقص و نمی‌پسندم ولی فیلم با آقای داماد قشنگ تره نهایتا یه رقص که فقط آروم دلبرا باشه اونم آقای داماد نرقصه بایسته و دست بزنه برات

والاه منم  که بلد بودم نسبت به زن داداشم که خیلی مذهبی بود فیلم اون قشنگ تر شد اصلا نرقصید نهای ...

بلدنیستم 🥲بنی بلدبودم انقدرنرقصیدم یادم رفته هیچی بلدنیستم دیگه