2777
2789
عنوان

کیا بلدن خوب دلداری بدن🥺؟

79 بازدید | 4 پست

پسر دوستم ۷سالشه الان دوروزه بیمارستان بستری هستش برای لوزه هاش و تب و سینوزیت و...🥺 نمیدونم چجوری دلداریش بدم و نمیدونم کدوم بیمارستان هم هستش و چجوری بپرسم ازش 😔

شما چجوری همدردی میکنین اینجور موقعیت ها 🤕

باهاش تماس بگیر و بهش بگو عمل کنه خوب میشه و از این به بعد راحت میشه ان شاءالله بهتر باشه، یا آدرس بیمارستان رو بگیر و برو پیش دوستت

فقط 26 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر رسیدن به خواسته ام... 

باهاش تماس بگیر و بهش بگو عمل کنه خوب میشه و از این به بعد راحت میشه ان شاءالله بهتر باشه، یا آدرس ب ...

یکی از فامیلای خودمون هم اینطوری بوده عمل کرده خوب شده .. میدونی بدون عملم خوب میشه؟ مثلا اگه بدونِ عمل خوب بشه، بدتر من اینطوری بگم بیشتر نگران نشه🥲

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکی از فامیلای خودمون هم اینطوری بوده عمل کرده خوب شده .. میدونی بدون عملم خوب میشه؟ مثلا اگه بدونِ ...

نه بدون عمل خوب نمیشه باید حتما لوزه هاش عمل بشن تا خوب بشه عملشم خیلی سخته 😥

فقط 26 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر رسیدن به خواسته ام...