یه سونو گرافی ساده است با یه آزمایش یک و نیم ملیون یا بیشتر هزینه اشونه بعضی ها آزمایش ژنتیک میگیرن که معتبر تره
دعا کنید منم مامان بشم💜🥲 «« این امضا توی تاریخ۱۴۰۲/۹/۱۶ برای همیشه و به اذن خدا تغییر کرد»»ومن به لطف خدا باردار شدم😭😭😭 ... از خدای مهربونم میخوام دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه 🥺🌱✨میشه برای شنیدن صدای قلب نی نی شیطونم و سالم بودنش دعا کنی ؟؟🥺💜✨ توی تاریخ ۱۰/۸صدای قلب نازشو شنیدم برای همه این لحظه رو میخوام 😍♥️🌿 تاریخ ۱۱/۱۲رفتم سونو آن تی یه پسمل شیطون بودو همه چیز عالی بود ♥️😍🤍
یه سونو گرافی ساده است با یه آزمایش یک و نیم ملیون یا بیشتر هزینه اشونه بعضی ها آزمایش ژنتیک میگیرن ...
البته سونوی به شدت مهمیه چون اگه جنین خدای نکرده ناقص باشه زود نشون میده
دعا کنید منم مامان بشم💜🥲 «« این امضا توی تاریخ۱۴۰۲/۹/۱۶ برای همیشه و به اذن خدا تغییر کرد»»ومن به لطف خدا باردار شدم😭😭😭 ... از خدای مهربونم میخوام دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه 🥺🌱✨میشه برای شنیدن صدای قلب نی نی شیطونم و سالم بودنش دعا کنی ؟؟🥺💜✨ توی تاریخ ۱۰/۸صدای قلب نازشو شنیدم برای همه این لحظه رو میخوام 😍♥️🌿 تاریخ ۱۱/۱۲رفتم سونو آن تی یه پسمل شیطون بودو همه چیز عالی بود ♥️😍🤍
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
یه سونوی شکمی معمولی هست ولی میای مهمه داخلش برسی میشه ضربان قلب جنین و طول سرویکس و عدد آن تی که یک عامل برای برسی سندورم داون هست آزمایش هم باید بدی سونو و آزمایش در کنار هم برای برسی نقایص ژنتیکی مهم هستن
خب خداروشکر من فک میکردم از کیسه آب نمونه برمیدارن
نه جونم😂 اون یه آزمایش دیگه است که انشاالله هیچ وقت مجبور نشی انجام بده قبلش کلی بستنی و کیک و آب میوه بخور گلم تا جنسیت هم بگن
برای من که قطعی بود گفتن پسره به دکترت ربط داره عزیزم اما من توی هفته ۱۶ رفتم تعیین جنسیت اونجا قطعی گفتن و بازم پسر بود