2777
2789
عنوان

نظر بدین

62 بازدید | 5 پست

با خانواده همسرم ارتباطمو بکلی قطع کردم(بارها از دست فامیلش،خانوادش و حتی خودش بشدت ناراحت شده بودم و دیگه تحمل نداشتم) مادرش یکسال و نیم شدیدا درگیر بیماری بود،اصلا نرفتم،اما هر مشورتی که همسرم نیاز داشت بهش دادم و کاملا کنارش بودم(در مورد پزشکای مادرش تحقیق کردم،هر کاری که واسه شرایطشون بهتر بود انجام دادم،البته بصورت مشورت فکری)بعد مادر همسرم فوت کرد،من نرفتم و همسرم تنها شرکت کرد و الان هیچ مشکلی با هم نداریم،البته همسرم چند بار ازم خواست که آشتی کنیم و من رد کردم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شوهرت چه خوبه مادرش فوت شدنرفتی هرچقدر هم بدباشن حداقل یه بارمیرفتی

به رحمانیت خدا ایمان دارم می‌دونم که منومیبینه صدامومیشنوه خواسته هام زیاده اما بزرگترینش یه خونه پرازارامش وخنده های بچه هامه باور دارم از ته ته قلبم خدا توی همین روزا یه خونه زیبا 🏠بهمون هدیه میده خدایا همیشه شکرگزارتم 🤲♥️♥️♥️اگرامضاموخوندی به همین حاجتم صلوات بفرست هدیه به امام زمان هرجا هستی امام زمان دستتو بگیره 🫶 

یه بار رفتن من یعنی روز از نو،روزی از نو؛ظرفیت ندارن،این اتفاق سر فوت پدر همسرمم سالها پیش با جاریم افتاده و اون بعد از هفت سال رفته،کلی بهش بی احترامی کردن