2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یعنی اون پودر خودش رنگ داره مثلاً رنگ صورتی ؟؟ من یه بار پودر رنگ و با اکسیدان ۶ و یه کم شامپو قاطی کردم زدم به موهام ، موهام تیره شده بود اندازه دو درجه موهام و روشن کرد اما تغییر رنگ نداد 

چجوری خودم‌تو خونه دکلره کنم موهام خراب نشه  دیدم میگن آبی نیمه شب هم بدون دکلره میگیره درسته؟

نه بابا رنگ فانتزی اصن بدون دکلره نمیگیره 

دکلرتو بزن تیکه تیکه بپیچ تو فویل بعد هر ده دقه چکش کن تا به پایه برسه 

اکسیدان چند درصد بگیرم هم روشنش کنه هم کمتر آسیب بزنه

اگه با دکلره میخای روشن کنی اکسیدان 6 درصد 

اگه با رنگ میخای روشن کنی باید رنگ سه صفر بگیری با اکسیدان 9 درصد میزاری 40 دقه بمونه بعد میشوری خشک میکنی دوبار دیگه همینکارو میکنی بعد رنگ فانتزیتو میزاری 

اگه با دکلره میخای روشن کنی اکسیدان 6 درصد  اگه با رنگ میخای روشن کنی باید رنگ سه صفر بگیری با ...

اکسیدان ۶درصد اگه گذاشتم خیلی روشن نشد اشکالی نداره دوباره بزارم؟

🌸 به نام پروردگار یکتا 🍃

با سلام و عرض ادب

من مریم رحیمی مخترع رنگ موی تقویتی و 100% گیاهی دکتر قو با ۱۴ سال سابقه موفق در این عرصه به همگی شما عزیزان پیشنهاد می کنم که در صورت تمایل برای یک بار رنگ موی تقویتی و 100% گیاهی دکتر قو رو استفاده بفرمایید.

((۱۰۰٪ طبیعی و سالم برای افراد باردار، افراد بیمار و سالم و حتی کودک و نوجوان!))

منتهی چون من به ندرت فرصت می کنم که به نی نی سایت بیام و هیچ فعالیتی در نی نی سایت ندارم، لطفا اگر امری با بنده داشتید و یا سوالی داشتید ؛ یا در اینستا دایرکت بدید :

و یا تماس با من در ساعات مجاز کاری من : یعنی روز های غیر تعطیل بین ساعت 12:30 الی 4 بعد ظهر

📞 09182137920 ☎

ضمنا حدوداً ۱۰۰۰ تصویر از موهای سفید رنگ شده و موهای درمان شده ی مشتریانمون هم در اینستاگراممون منتشر شده

*راه دیگر : مراجعه به سایت رنگ موی گیاهی دکتر قو *

{ DRGHOO IR

آدرسِ سایت و اینستاگراممون هر ۲ همینه👆:

دی آر قو نقطه آی آر}

دی ماه ۱۴۰۴