2777
2789
عنوان

مادر شوهرم

722 بازدید | 54 پست

چهارشنبه سوری هر سال مادر شوهرم سبزی پلو اینا درس میکنه مهمون دعوت میکنه..من دو شب پیش بهش گفتم مامان ابن هفته چهارشنبه سوریه ها گفت آها..به شوهرم گفتم فک نکنم مامانت امسال بخواد غذا درس کنه کسی و‌ دعوت کنه چون به من چیزی نگفت..زنگ زد به مامانش دیشب گفت فردا کجایی و اینا گفت میخوام غذا درس کنم شماهم بیاید دیگه به زنت گفتم که..مادر زنتم بردار بیار..فاطمه و مادرشم هستن(فاطمه جاریمه)گفتم خودت زنگ زدی اونم به اجبار انگار مارو دعوت کرد اگه دوس داشت به من یا مادرم زنگ میزد دیگه..

تا الانم اصلا زنگ نزد..من بدم اومد..خونشو داشت تمیز میکرد فرشاشو جمع میکرد همرو شوهرم جمع کرد پهن کرد برادرش و زنش دست به سیاه و سفید نزدن..واس حمالی مارو میخواد واس خوشی اونارو..من که امشب نمیرم..چطور زودتر به مادر اون عروسش زنگ زد برنامه ریزی کرد..بعد به شوهرم میگه زنتو مادر زنتو بردار بیار😏

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خدایا خوب کاری کردی منو مرد نکردی کرده بودی تمام زنای خاله زنک و آتیش میزدم در راه خودت

😂😂😂😂😂😂😂😂

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
خدایا خوب کاری کردی منو مرد نکردی کرده بودی تمام زنای خاله زنک و آتیش میزدم در راه خودت

خاله زنک چیه دوست عزیز وقتی ادم زنگ میزنه میگه این کارو دارم اونکارو دارم بدو بیا..نمیتونه یه زنگ بزنه بگه امشب بیاید اینجا..

ولش کن عزیزم

سخت نگیر

برو و خوش بگذرون...قدر این روزا رو بدون

هر چی فکر کنی و نکته بین باشی خودت اذیت میشی

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
خاله زنک چیه دوست عزیز وقتی ادم زنگ میزنه میگه این کارو دارم اونکارو دارم بدو بیا..نمیتونه یه زنگ بز ...

چرا همه چیو سخت میکنید برا خودتون

حالا گفته شاید پرسیدی فکر کرده فهمیدی دیگ

زندگی و ب کام خودتون و همه تلخ میکنید

شل کنید بابا اه

هیچوقت بدون دعوت جایی نرید حالا خودت خواستی برو ولی مادرتو بی عزت نکن باید زنگ میزد به مادرت دعوت می ...

به مادر جاریم زنگ زد دعوتشون کرد برنامه ریزیشو کرد..شوهر ساده من زنگ زد اونم به اجبار گفت شماهم بیاید