2777
2789

الان مسکن های مخصوص میگرن بفرست از داروخونه برات بگیرن شیاف هم بذار بعد عید برو متخصص اعصاب تومطب برات سرتو بوتاکس کنه یکسال از شر حمله راحتی 

به کف سرت هم روغن بنفشه بمال 

خوب دوستان این هم روزگاری بود که ما گذراندیم............گرفتار قومی شدیم که اگر نزاع کنند مزرعه را به آتش میکشند واگر صلح کنن محصول را به تاراج میبرند!!!!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الان مسکن های مخصوص میگرن بفرست از داروخونه برات بگیرن شیاف هم بذار بعد عید برو متخصص اعصاب تومطب بر ...

از مسکنای میگراکیم و ریزاتریپتان و در کنارشم فلوکستین و اکسار استفاده میکنم اما اثش خیلی کوتاهه دوساعت فقط بازم درد میگیرتم، درد پخش شده تو همه جا، از چشم و پشت سر و گوش و دندون و انتهاب زبونم و بالای گلوم

از مسکنای میگراکیم و ریزاتریپتان و در کنارشم فلوکستین و اکسار استفاده میکنم اما اثش خیلی کوتاهه دوسا ...

خیلی شدیده الهی 

حتما دراولین فرصت برو سرتو بوتاکس کن عزیزم 

خوب دوستان این هم روزگاری بود که ما گذراندیم............گرفتار قومی شدیم که اگر نزاع کنند مزرعه را به آتش میکشند واگر صلح کنن محصول را به تاراج میبرند!!!!

بوتاکس زیر ۱۸ سال هم انجام میده؟ خطر نداره؟

مگه زیر هجده سالی؟اصلا شما نباید میگرن داشته باشی ام ار ای یا سی تی  جمجه رفتی؟زیر نظر متخصص هستی؟

مگه زیر هجده سالی؟اصلا شما نباید میگرن داشته باشی ام ار ای یا سی تی  جمجه رفتی؟زیر نظر متخصص هس ...

بله من از سن ۱۳ سالگی میگرنم شروع شد هر سال شدیدتر شد تا این دوساله اخر ک الان ۱۷ سالمه دیگه مردم، امپول هم برام نوشتن تزریق میکنم مسکنه اما جوابگو نیست بریدم

نوار مغز دادم فقط به من گفتن خیلی وحشتناک شدیده و راهکاری جز قرصای مختلف ک هیچکدوم جوابکو نیست ندادن

بله من از سن ۱۳ سالگی میگرنم شروع شد هر سال شدیدتر شد تا این دوساله اخر ک الان ۱۷ سالمه دیگه مردم، ا ...

ارزو میکنم هرچه زودتر خوب بشی دخترم

من از ۹سالگی میگرن داشتم،واقعا عجیبه؟؟

اره مقالات روسرچ کن میانگین سن بیماری ها توایران خیلی اومده پایین میگرن زیر هجده سال منییر زیر پنجاه سال الزایمر و دمانس مغزی  زیر پنجاه سال 

واقعا عجیبه فکر کنم الودگی هوا یا خاک یا کودها و نویز ها بی تاثیر نباشن