2777
2789
دوست داری چی قبول بشی؟

معلوم نیست هرچی شد

یه لحظه صبر کن                                                          لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن های زندگی خواستم یه چیزی بهت بگم‌. یه نگاه به پشت سرت بنداز مثل همه ی روزایی که گذشت این روزا هم میگذره خواستم بگم حواست هست دیگه؟ ما یک بار زندگی میکنیم                                                 حالا ادامه بده :)💓🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هی میام بخونم هی مشکلات نمیزاره😔 اینقدر تحت فشارم که حد و حساب نداره ، اینم بگم اولین سالم نیست و ا ...

مثل من شدی 

ولی من مشاورم رو عوض کردم دارم میخونم خیلی خوبه 

الان بهم استراحت داده ولی دوازده تا چهارده ساعت میخونم 

ترفندش عالیه 

هیچ مشکلاتی بهت اجازه نمیده درس نخونی 

پارسال هم با یک جمله منو نشوند پای درس دو ماه 

مثل من شدی  ولی من مشاورم رو عوض کردم دارم میخونم خیلی خوبه  الان بهم استراحت داده ولی د ...

تو رو خدا به منم بگو ترفندشو ، من دیگه از بس مشکلات ریخته سرم از نامزدم بگیر تا فشار روانی خونواده و ... هر روز و شبم گریست جدیدا هم که خودمو میزنم اصلا یه وضعیم منی که همه رو از اینکارا منع میکردم 

تو رو خدا به منم بگو ترفندشو ، من دیگه از بس مشکلات ریخته سرم از نامزدم بگیر تا فشار روانی خونواده و ...

باید مشاورت باشه چون اون باهات کاری میکنه توی عمل انجام شده قرار بگیری همین 

بیکار نیستم شاگردام نیامدن مدرسه فراموش کردم لپتابم رو بیارم اگه بود که مقالمو می‌نوشتم 

درست دوران مدرسه خیلییی خوب بود که دبیر شدی؟ 

من تاریخم خیلی خوب بود تو سه سال دبیرستان 

تاریخ و دینی منطق و چه میدونم ادبیات و معنی های شعرو علوم اجتماعی و... 

به نظرتون منم قبول میشم؟