2777
2789
عنوان

به شوهرم میگم

353 بازدید | 17 پست

شوهرم یه سری خصوصیت‌ها داره، مثل وابستگی شدید به برادر و مادرش

قدرت نه گفتن نداره

افراد مشکل دار اطرافش زیادن، هر روز یکی زنگ میزنه و درد دل میکنن، داستانهاشون زیاده

دیشب داشتیم کتاب میخوندیم و در مورد کتابها صحبت میکردیم،  چون کلاسهای خودشناسی و ارتقا شخصیت رفتم ، داشتم به شوهرم میگفتم که وابستگی خوب نیست، پای درددل و ناراحتیا نشستن خوب نیست و ....

هر کدوم رو که میگفتم شوهرم می‌گفت اااا تو اینجوری، ااااا پسر داییم اینجوره، اااا دختر عمه م اینجوره، یکیشونو به خودش نگرفت، درصورتیکه خودش تمام این خصلتهارو داره 

منم دیگه سکوت کردم😒

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مردا صاف و رک باهاشون حرف می‌زنیم نمیفهمن  بعد تو سر بسته گفتی معلومه ک اصلا دیگه نمیفهمه &nbs ...

می‌دونم😂

اما شوهرم خیلی گیرایی بالایی داره، مطمئنم متوجه شد به رو خودش نمیاره 

اگر مستقیم بهش بگم دعوا میشه 

تکرار تکرار تکرار  تکرار جواب میده

جدی؟ 

من میگم خسته میشه

دیشب داشت از بدی دامادشون میگفت، بهش گفتم خواهرت موافق این کاره، وگرنه می‌تونه به شوهرش بگه انجام نده و ...

بعد گفت به ما چه زندگی خودشونه ( تا اسم داماد بود به ما مربوطه اسم خواهرش به ما مربوط نیست)

جدی؟  من میگم خسته میشه دیشب داشت از بدی دامادشون میگفت، بهش گفتم خواهرت موافق این کاره، وگرن ...

بگو من دوست ندارم غیبت بشنوم و مخل رو ترک کن 

اون چیزایی که گفتن برای غیبت رو رعایت کن 

بگو من دوست ندارم غیبت بشنوم و مخل رو ترک کن  اون چیزایی که گفتن برای غیبت رو رعایت کن

بهشون بر میخوره 

مامانشم خیلی غیبت میکنه، به شوهرم گفتم کار مامانت درست نیست ، روانمو بهم می ریزه خیلی غیبت می‌کنه

میگه مامانم تنهاست نیاز داره حرف بزنه ، یعنی بشین و گوش بده 

بهشون بر میخوره  مامانشم خیلی غیبت میکنه، به شوهرم گفتم کار مامانت درست نیست ، روانمو بهم می ر ...

بربخوره حرف خدا بالاتر از حرف هیچکی نیست 

ببین سه تا مرحله داره اول اگه تونستی بحث رو عوض کن این یک مهارته یا از کسی که غیبت میشه دفاع کن 

دوم نشد خودت رو جوری سرگرم کن که نشنوی 

سوم اگه نشد و دیدی که نمیشه محل رو باید ترک کنی

من اینا رو انجامشون دادم جواب میده و خیلی ام عالیه 

بربخوره حرف خدا بالاتر از حرف هیچکی نیست  ببین سه تا مرحله داره اول اگه تونستی بحث رو عوض کن ا ...

راستش یه سری گفتم مامان جان خدا نصیب نکنه ( چون در مورد بدبختی دیگران هم زیاد میگه ) گفتم مامان در مورد این چیزها صحبت نشه بهتره، تا ۴ ساعت بعدش می‌گفت آره فلانی( دخترش) خیلی فهمیده س، اون میگه خدا نصیب نکنه و ما باید قدر آرامشمونو بدونیم و .‌.

دوباره رفتم خونه شو تکرار کرد، منم سرمو کردم تو گوشی و شوهرم متوجه شد 

بهم گفت مامانم زیاد حرف میزنه چون نیاز داره با کسی حرف میزنه، من همیشه به حرفهای مامانم گوش میدم و ...

چندین دفعه به شوهرم گفتم وقتی صحبت دیگران تو خونتون میشه من ناراحت میشم، عذاب وجدان میگیرم و ... میگه چه اشکال داره، اینجور نباش

بخدا در مورد مرده ها هم حرف میزنن

راستش یه سری  گفتم مامان جان خدا نصیب نکنه ( چون در مورد بدبختی دیگران هم زیاد میگه ) گفتم ماما ...

قلقشون رو سعی کن یاد بگیری 

ولی وای چقدر وحشتناک غیبت خیلی بده خیلی 

قشنگ به زندگی ادم بر میگرده 

خلاصه که عزیزم سعی کن راهشو پیدا کنی 

من ماهیگیری رو بهت یاد دادم خودت ببین چکار میتونی بکنی 

حتی شده به دروغ به مادر شوهرت بگو فلان غذاتون چقدر خوشمزه اس چطوری درست میکنید اون ذوق میکنه تعریف کردی شروع میکنه از هنراش بگه بحث عوض میشه 

گفتم مهارته باید بدونی که کی چی بگی