2777
2789
عنوان

شوهرمو و مادرشو بلاک کردم😑

503 بازدید | 18 پست

چند روز پیش مادرش ی حرفی پیش دخترم زد .دخترم بهم گفت ناراحت شدم

بحث شد منم به شوهرم گفتم اون حرفو .بحث بالا گرفت دخترمو دعوا کرد.خلاصه دعوامون شد ی چیزی پرت کرد با دست گرفتمش انگشتم کامل کبود شد.

ولی من عادت به قهر ندارم در حد لزوم باهاش حرف میزدم .جامونم بخاطر اینکه خروپف میکنه دختر کوچیکم بیدار میشه هر از گاهی جدا میندازم

روز بعد دعوا هم برد کلی لباس برامون خرید

مهمان داشتیم بعدش سر سفره نوشابه بریز برام و نارنج خورد کن برام و فلان کن.گفتم پس این یعنی منت کشی میکنه که سر سفره بهم میرسه و خرید کرد برام

منم گفتم پس ولش کن دم عیدی قهر کش ندم دیشب جا رو گذاشتم پیشش .بیدار بود دست کشیدم به کمرش دیدم سرشو با تاسف تکون داد و روشو کرد اون ور

منم جا خودمو دخترمو برداشتم رفتم

دیدم پشت سرمون اومد

ولی دوباره برگشتم تو اتاق اونم رفته بود تو پذیرایی

صبح هم محلش ندادم شماره تودشو مادرشو بلاک کردم

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

دوستان اگه میتونید تاپیک اخرمو گزارش بزنید لطفا♥️ اگه زدید لایکم کنید، ببخشید استارتر 

که تو خداوندِ رویدادهای محالی🙂 𝟏𝟒𝟎𝟑/𝟎𝟗/𝟎𝟏 الهی بیاید بماند نرود آن شادی🌱🦢

یکم زیاد شد 

اگه کم‌مینوشتم میگفتید تیکه تیکه مینویسی 

پس خواهشا کامل بخونید

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این زبون رو خدا واسه چی داده...واسه اینکه با هم حرف بزنیم مشکلاتمون رو حل کنیم...نه با داد و دعوا با آرامش...اینکه با هم قهر کنیم و به هم محل ندیم تهش به هیچ جا نمیرسیم جز دوری

وا مادرشوهرت مگه هم سن دخترته که میشینه حرف تو رو پیشش میزنه 

حرفشو بگم گوشات سوت میکشه

من شوهرم ن شهرمون کوچیکه فقط وقتی کار واجب باشه میزاره برم بیرون

ولی جاهای دیگه مثلا شهر های بزرگتر برم اصلا نمیپرسه کجا میری

حالا اینم برگشته به دخترم گفته که مادرت ناشکره بعضی مردا توالت داخل میسازن که زنشون حتی تو حیاط هم نره

این زبون رو خدا واسه چی داده...واسه اینکه با هم حرف بزنیم مشکلاتمون رو حل کنیم...نه با داد و دعوا با ...

خب من که رفتم با اینکه اون بدخلقی کرد 

ولی جوابش چی شد؟

هر وقت حتی یک ماه هم قهر بودیم من ی اشاره میکردم با سر میدوید

ولی حالا بخاطر اینکه بحث مادرشه میخواد مارو بکشه

چی گفته مادرش 

پست بالاتر گفتم