2777
2789
دیانا اینا ژنتیکیه اکثرا هرچی مادر باشه دختر هم میشه
آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
من بدنم ترک ترکه ولی ناراحت نیستمش چون اینجوری قدرمو شوهرم میدنه شوهرم واقعا از ترکای بدنم بدش نمیاد میگه اینا عشقه بچمون عشقه همیشه میگه مهم اینه کامل تر شدیم بعدم میگه اینا برامن جذابه هرکدومش

زن و شوهر باید مثل خیار و گوجه باشن تو سالاد شیرازی در عین حالی که هیچ شباهتی با هم ندارن زندگی خوشمزه ای رو درست کنن...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پیشاپیش تولدت مبارک شقایق جووون آره عزیزم خیلی زوده واسه حاملگیت. من ۲۴ سالمه ولی به نظرم زود میاد تو که ازم ۴سالم کوچیکتری
پیمانی که در طوفان با خــــــــــدا می بندی، در آرامش فراموش نکن!🙂
مصی بچه میخواد تازه میگه تو ازونایی هستی ک بعد بارداری خوش فرم میشی😐 ارزوشه با شکم گنده ببینه منو😐 دیگه میبینه از رو نمیرم میگه حداقل ی قرص بخور ک ضعف اعصاب نده بهت بسته های ال دی رو از پنجره پرت کرده تو خیابون
آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
مرسی مصیاولین نفری هستی ک تبریک گفتی امسال اره خیلی زوده برام اصلا دوست ندارم بهش فکر کنم
شوهر منم عاشق اینه که من حامله شم و منو با شکم گنده ببینه... میگه میخوام ببینم اون موقع هم کسی نگات میکنه
پیمانی که در طوفان با خــــــــــدا می بندی، در آرامش فراموش نکن!🙂
دریا افرین به فهم شوهرت شوهر منم ایراد نمیگیره ازم حتی اگه به بدترین شکل ممکن در بیام من خودم نمیخوام ک انقدر زود اونجوری بشم😔 واقعا راست میگن ک بهشت زیرپای مادرانه😔از الان غصه بدنمو میخورم من
من مامانم ترک داره ابجیمم داره من نه.....هیچی همنزدم. پوستم انقد بده یه پسه نیش میزنه جاش میمونه
همیشه توبدترین شرایط به این فکر کن🤔 میتونست بدتر از این شه😲😲 بعد به این نتیجه میرسی که خدا زیر نظرت داره و میبینت.😗..اینطوری غم به دلت نمیاد😊...خدااااایا شکرت که خونم دود نشد بره هوا😥😥.....خدا جونم توکل کردم فقط فقط به خودت و توسل به ائمه😍😍😍
دریا سوم تولدمه قربونت مصی جون
چقدر خوب دیانا