2777
2789
چکاوک برا من نیم ساعته رو سخ درصده خاموش نمیشه بخوابم دلمم نمیاد ول کنم اینجا رو
همیشه توبدترین شرایط به این فکر کن🤔 میتونست بدتر از این شه😲😲 بعد به این نتیجه میرسی که خدا زیر نظرت داره و میبینت.😗..اینطوری غم به دلت نمیاد😊...خدااااایا شکرت که خونم دود نشد بره هوا😥😥.....خدا جونم توکل کردم فقط فقط به خودت و توسل به ائمه😍😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هستی خوشگلی توهم کردی؟ مسی جوابم و بده اگه هستی؟

زن و شوهر باید مثل خیار و گوجه باشن تو سالاد شیرازی در عین حالی که هیچ شباهتی با هم ندارن زندگی خوشمزه ای رو درست کنن...

ما ب دوستی داشتیم ک فکش خیلی بیش از خد جلو بود امشب دیدم تو استوری عکسشو گذاشته و بینیشو عمل کرده بود وای یعنی فکش از قبل ده برابر بیشتر جلوه میداد یهو حالم بد شد البته ربطی ب مماخ دریا نداشتا یهو یادم اومد
آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
هستی عکس شوهرتو داده بودی من نمیدونم چرا ازش ترسیدم😐 با اینکه شوهر خودمم درشت اندامه ولی نمیدونم چرا یهو ازش ترسیدممم😐
آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
الان چن وقته جلوایینه توهم میزنم فک میکنم شبیه هانیه توسلی ام خخخخخ
و خداوند بهترینها را با "ب"شروع کرد بهترین کلمه بسم الله بهترین نمره بیست بهترین مکان بهشت بهترین فصل بهار بهترین حس بینایی و بهترین هدیه 💋
دریا جون عمل نکن خیلی کمه قوسش....با گریم محوش کن مثل عکس عروسیت.... خدایی نکرده مشکل تنفسی پیدا نکنی
همیشه توبدترین شرایط به این فکر کن🤔 میتونست بدتر از این شه😲😲 بعد به این نتیجه میرسی که خدا زیر نظرت داره و میبینت.😗..اینطوری غم به دلت نمیاد😊...خدااااایا شکرت که خونم دود نشد بره هوا😥😥.....خدا جونم توکل کردم فقط فقط به خودت و توسل به ائمه😍😍😍