من گفتم که اول میخواستم بنویسم 59.. بعد نوشتم 62 یا کمتر بعنی کمش کردم..پس این سال تولد رو نشون میده دروغ چیه ؟! آخه کی میاد به شما بگه 62 سال؟ فکر کنم عقلش معیوب باشه که به کسی نهایت 37 ..38 میخوره بگه 62 دیگه نمیدونم چطور بگم...توصیحم که میدم شما میگی دروغ حناق نیست😐 شما از هر کی دوست داری بپرس بگو بکی بهم گفت 62 سالته..همه تعجب میکنن و میگن حتما طرف مشکل داشته
این لینکو امضا کنید. کارزار مخالفت با اصلاح قانون مهریه https://www.karzar.net/267227
همیشه توبدترین شرایط به این فکر کن🤔 میتونست بدتر از این شه😲😲 بعد به این نتیجه میرسی که خدا زیر نظرت داره و میبینت.😗..اینطوری غم به دلت نمیاد😊...خدااااایا شکرت که خونم دود نشد بره هوا😥😥.....خدا جونم توکل کردم فقط فقط به خودت و توسل به ائمه😍😍😍
همیشه توبدترین شرایط به این فکر کن🤔 میتونست بدتر از این شه😲😲 بعد به این نتیجه میرسی که خدا زیر نظرت داره و میبینت.😗..اینطوری غم به دلت نمیاد😊...خدااااایا شکرت که خونم دود نشد بره هوا😥😥.....خدا جونم توکل کردم فقط فقط به خودت و توسل به ائمه😍😍😍
سامیت دروغ حناق نیست در ادامه پست خودم بود که نوشتم هر سال خوشحال میشم یه شمع به کیکم اضافه میشه.. وجدانن چطور ربطش دادی به پست خودت؟؟ عزیزم انگار لالا داری خوب نخوندیش. برگرد دوباره بخون
خدایا کمک مان کن تا از ما به دیگران، تنها خیر و نیکی برسد.ٱمین یا رب العالمین.