2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همه ی دخترایی که بچگی شبیه پسرن بزرگ که میشن خیلی نازوبانمک میشن.باورکن
و خداوند بهترینها را با "ب"شروع کرد بهترین کلمه بسم الله بهترین نمره بیست بهترین مکان بهشت بهترین فصل بهار بهترین حس بینایی و بهترین هدیه 💋
صفحه 9 عکس دخترمه بچه ها من نه خودمو نه دخترمو خوشگل نمیبینم نگین مادر نیستی و فلان ولی من واقعا گریم میگیره چرا لااقل دخترم سبزس چرا هر کی میرسه میگه دخترت سیاه چردس خوشگل نیست خودم میدونم واقعا خوشگل نیستش ولی چه کنم همش میگن قیافش رفته به سمت خواهر شوهرات

زن و شوهر باید مثل خیار و گوجه باشن تو سالاد شیرازی در عین حالی که هیچ شباهتی با هم ندارن زندگی خوشمزه ای رو درست کنن...

http://uupload.ir/files/ysiq_img_%DB%B2%DB%B0%DB%B1%DB%B7%DB%B0%DB%B4%DB%B1%DB%B9_%DB%B0%DB%B4%DB%B0%DB%B3%DB%B5%DB%B2.jpg
همیشه توبدترین شرایط به این فکر کن🤔 میتونست بدتر از این شه😲😲 بعد به این نتیجه میرسی که خدا زیر نظرت داره و میبینت.😗..اینطوری غم به دلت نمیاد😊...خدااااایا شکرت که خونم دود نشد بره هوا😥😥.....خدا جونم توکل کردم فقط فقط به خودت و توسل به ائمه😍😍😍
نظر بدین درباره پسرمو دخترم
همیشه توبدترین شرایط به این فکر کن🤔 میتونست بدتر از این شه😲😲 بعد به این نتیجه میرسی که خدا زیر نظرت داره و میبینت.😗..اینطوری غم به دلت نمیاد😊...خدااااایا شکرت که خونم دود نشد بره هوا😥😥.....خدا جونم توکل کردم فقط فقط به خودت و توسل به ائمه😍😍😍
دینا خانم خدا حفظشون کنه ❤️ من فکر کردم اون عروسک تو بغل پسرت 😂😂😂
به افرادی که به شما حسادت میکنند احترام بگذارید ...زیرا آنها کسانی هستند که از صمیم قلب معتقدند شما بهتر از آنانید...
خودم پیش شما خوشگل خانما زشتم اخه
دریا جون دخترت خیلی نازه ماشالا.... خدا حفظش کنه.. منم رو بچه هام وسواسم.. بقیه تعریف میکنن ولی خودم میگم حتما الکیه
خدایا کمک مان کن تا از ما به دیگران، تنها خیر و نیکی برسد.ٱمین یا رب العالمین.