2777
2789
منم سبزم ولی خودموزشت نمیدونم..هردوتون نازین.عزیزم باعث میشی دخترت خودشو زشت بدونه وقتی بزرگ شد.
و خداوند بهترینها را با "ب"شروع کرد بهترین کلمه بسم الله بهترین نمره بیست بهترین مکان بهشت بهترین فصل بهار بهترین حس بینایی و بهترین هدیه 💋

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دریا جان عکسش رو رفتم باز دوباره دیدم دختر به این نازی داری دلت مییاد بزار بزرگ بشه ماه میشه همین الانم ماشالا ناز و خوشکل بخدا 😍🌷
به افرادی که به شما حسادت میکنند احترام بگذارید ...زیرا آنها کسانی هستند که از صمیم قلب معتقدند شما بهتر از آنانید...
من خودم سبزه نیستم اصلا برعکس سفیدم باباش گندمی دخترم سبزس برگشته به مادرشوهروخواهرشوهر حالا بهاون بدبختا کارندارم خداییش ولی چرا باید قیافه دخترم زشت باشه وقتی تو بیمارستان بودم اوردن تو اتاقم اصلا دوسش نداشتم چون خوشگل نبود الان جونمو میدم براشا ولی هنوزم میگم خوشگل نیست دلم خیلی از خدا گرفت چرا خوشگلشو نداد حالا که داد چرا توانشو نداد

زن و شوهر باید مثل خیار و گوجه باشن تو سالاد شیرازی در عین حالی که هیچ شباهتی با هم ندارن زندگی خوشمزه ای رو درست کنن...

الهام دخترت چند سالشه ؟؟ کجا هستید تو مدرسه أید 😂😂😂
به افرادی که به شما حسادت میکنند احترام بگذارید ...زیرا آنها کسانی هستند که از صمیم قلب معتقدند شما بهتر از آنانید...
امشب تولدم وسالگرد ازدواجم بود....یادم رفت عکس بندازم
همیشه توبدترین شرایط به این فکر کن🤔 میتونست بدتر از این شه😲😲 بعد به این نتیجه میرسی که خدا زیر نظرت داره و میبینت.😗..اینطوری غم به دلت نمیاد😊...خدااااایا شکرت که خونم دود نشد بره هوا😥😥.....خدا جونم توکل کردم فقط فقط به خودت و توسل به ائمه😍😍😍
شایدم از بس فامیلای خودم گفتن دخترت زشته اله بله بیشتر تشدید کرد

زن و شوهر باید مثل خیار و گوجه باشن تو سالاد شیرازی در عین حالی که هیچ شباهتی با هم ندارن زندگی خوشمزه ای رو درست کنن...

دریا جان فکر میکنی ناشکری چه شکلیه دختر به این خوشکلی