2777
2789
عنوان

پیشگویی واقعی

4332 بازدید | 31 پست

سلام دوستای گلم کسی رو میشناسید که درست و حسابی آینده رو بگه نه از اینایی که به آدم یکسری حرفهای خوشحال کننده الکی میزنن که ذوق کنی یا گذشته و حال رو درست میگن و آینده و کلا چرت میگن  ، اگر تجربه از کسی دارید که حرفهاش براتون درست دراومده بی زحمت اینجا بگید چون تو شرایطی هستم که واقعا بهش احتیاج دارم ولی کسی رو نمیشناسم فقط جون عزیزتون تبلیغ الکی نکنید مدیون هستید اگه آدم بیخودی معرفی کنید اگر تجربه کردید و حرفاش براتون درست دراومده بگید من خودم اهل  این چیزها نیستم ولی الان واقعا از لحاظ روحی و سلامتی و کلا خیلی چیزها تو زندگیم به یه چنین شخصی خیلی نیاز دارم خواهش می کنم ازتون  از این حرفها که اعتقاد نداشته باش و اینا هم به من نزنید چون شرایطم رو نمیدونید

کاش یکی ف ال نمک میگرفت اینجا برامون 

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/منت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هرسال خودت باش.(اقبال لاهوری)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من چندماه پیش زنگ زدم یه چیزایی راجب آینده ام گفت نمیدونم دیگه چقدر درست در میاد ولی چیزایی که به مامانم گفت ۹۰ درصد درست بود حتی مشخصات من رو هم بهش گفت

اوج تنهایی یه انسان اونجاست که خودش به «خودش» پناه میبره🖤❤️

من اصلا به ف ال واینااعتقادندارم ولی یه دوستی داشتم یه روز اومده بود خونمون گفت بیابرات یه ف ال بگیرم منم براسرگرمی گفتم باشه بعد گفت بین توشوهرت یه بچه هست یکی ام پشت توئه یابچت دوقلوئه یااون بچه ای که پشت توئه نشونه یه مسئولیت یاعم سنگینه برات یه عددهفتم هست که نیمدونم شاید برج ۷ شاید هفت ماه بعد شاید روز ۷ امه ماهه ولی برات تواون روز اتفاق خوبی میفته وکاملا حرفش درست بود بچم دوقلو بود ولی باغصه زیاد یکیش سقط شد و اون یکی توهفتمین روز برج ۷ دنیااومد هنوزم به ف ال اعتقادندارم ولی برام عجیبه که انقدردرست گفت

پسرگلم ازوقتی اومدی مامانی هرروز بهاره💙
دروغم نباشه با این حرفا دیگه زندگی کردن معنایی نداره وقتی همه چیو از قبل بدونی

عزیزم نمیاد تا ته زندگیتو بگه که😐فقط بعضی چیزا تازه اونم احتمال تغییرش هست

اوج تنهایی یه انسان اونجاست که خودش به «خودش» پناه میبره🖤❤️

باور نکن نکن نکن 

بالای ۴۰ نفر میشناسم 

از سن ۱۸ بگیر تا ۶۰ سال 

یکیشووووونننننن خوب نبودن 

موقع بدبختیام فقط بالا سری بود 

هر بار سرکتاب باز کردن کلی پول دادم هیچی ب هیچی

من چندماه پیش زنگ زدم یه چیزایی راجب آینده ام گفت نمیدونم دیگه چقدر درست در میاد ولی چیزایی که به ما ...

ی سری چیزاشون درست در میاد فک کن ابجیم ک گرفت اسم شوهر منم بود ک اسم دامادتون فلانه گفته بود 

من میشناسم ولی معرفی نمیشه کرد 

ﺭﺍﺑﻄﻪ ﺍﯾﺠﺎﺩ ﮐُن،ﻭﻟﯽ ﻭﺍﺭﺩِ ﺭﺍﺑﻄﻪ ﯼ ﮐﺴﯽ ﻧﺸﻮ” ﺣﯿﻮﺍﻧﺎﺕ ﻫﻢ، ﺑﻪ ﺟُﻔﺖ ﻫﺎﯼ ﯾﮑﺪﯾﮕﺮ ﮐﺎﺭﯼ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ . . . ”اگر بگوییم خدا وجود ندارد مثل این است که بگوییم فرهنگ لغت در اثر انفجار در یک چاپخانه پدید آمده است.آنتونی رابینز