2777
2789

کاملا بستگی به فرهنگ دو طرف داره 

خیلی تندرو نیستم ولی روابطی ک الکی و بدون قصد واقعی باشه و درست نمیدونم چون معتقدم معمولا رابطه یکی عاشق میشه و یکی میزاره میره

من وعشقم و دختر نازمو و دوقلوهام🧡

همش ضرره برای دختر 

وابستگی  افسردگی بعد از کات   

برام دعا کنید حال دلم خوب نیست    یه مدت نیستم  با خبرهای خوب برمیگردم منتظر تاپیک دستاوردای امسالم باشید❤️ دختر متفاوتیم چون زندگیم براساسی چیدم و خواهم چید که حسرتی نداشته باشم سعی میکنم تصمیمات درستی بگیرم و انتخابام عقلانی باشه من جونمم میدم تا خانواده ازم راضی باشن چون بهترین حامیم بودن و لطفشون ازم دریغ نکردن  من عقیده دارم زن ها باید خیلی قوی باشن به اندامشون برسن درآمد داشته باشن و از لحاظ عاطفی وابسته نباشن درتلاشم از این جهت به خودم و همنوعم کمک کنم حالا روشن شد چرا متفاوتم😂😉

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یکی ازدواج سنتی ترجیح میدم  بخاطر این که ۹۹ درصد روابط دوستی ته خوبی ندارن منم تجربه ی خوبی از عشق نداشتم

برام دعا کنید حال دلم خوب نیست    یه مدت نیستم  با خبرهای خوب برمیگردم منتظر تاپیک دستاوردای امسالم باشید❤️ دختر متفاوتیم چون زندگیم براساسی چیدم و خواهم چید که حسرتی نداشته باشم سعی میکنم تصمیمات درستی بگیرم و انتخابام عقلانی باشه من جونمم میدم تا خانواده ازم راضی باشن چون بهترین حامیم بودن و لطفشون ازم دریغ نکردن  من عقیده دارم زن ها باید خیلی قوی باشن به اندامشون برسن درآمد داشته باشن و از لحاظ عاطفی وابسته نباشن درتلاشم از این جهت به خودم و همنوعم کمک کنم حالا روشن شد چرا متفاوتم😂😉
من یکی ازدواج سنتی ترجیح میدم  بخاطر این که ۹۹ درصد روابط دوستی ته خوبی ندارن منم تجربه ی خوبی ...

اصلا همش پر نگرانیه 

وای پیامم رو سین نزد وای بهم فلان حرفو زد 

وای خانوادم نمیذارم بهم برسیم ما که چند سال عاشق هم بودیم

وای ولم کرد رفت 

اشک و آه و افسردگی میاره 

ممکنه حتی تا چندین سال نتونی به زندگی عادی برگردی 

حتی اگر اون پسر بهتریننننن پسر دنیا هم باشه بازم توی رابطه کلی مشکل پیش بیاد 

اصلا همش پر نگرانیه  وای پیامم رو سین نزد وای بهم فلان حرفو زد  وای خانوادم نمیذارم بهم ...

حالا بماند که بعضی پسرا بعد ازدواج اون روشون نشون میدن و شکاک میشن