2777
2789
عنوان

خاب به چشمای ما دیگه حروم شده😭🥲

426 بازدید | 24 پست

خدا لعنت کنه هر چی مریضی و بیماریه نمیدونم چه ویروس کوفتی گرفتم تا یکم پیش که گوشم انقد درد میکرد گریه میکردم

اون خوب شد خوشحال شدم دردش تموم شد خابم برد تو خاب انقددددد سرفع کردم گلاب به روتون بالا اوردم کلی🥲

خوبم نمیشه اخه سرفه های کوفتیم چه کنم😭

که رمز ماست ایستاده مردن 🤍🌱

الهی ک ب حق این شب وروزا بزرگ خوب بشی زود زود 

اما آویشن بخور تو ی فلاکس دم کن منم ۲سال پیش ی همچین ویروسی گرفته بودم واقعا حالم بد بود بهترین راهش آویشن بود ودکتر دارورو سر موقع ک گفته بخور 

صلوات ب نیت سلامتی من وخودت 

تا یک ماه شل کن سفت کن در میاره لعنتی ، کرونا جدیده ، ما هم گرفتیم 

انشاالله که خوب میشین زودتر

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عناب بجوشون بخور من باردارم یک هفته سرفه داشتم مردم وزنده شدم برام خطرناک هم بود سرفه ولی عناب خوردم آب رو آتیش بود

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
الهی ک ب حق این شب وروزا بزرگ خوب بشی زود زود  اما آویشن بخور تو ی فلاکس دم کن منم ۲سال پیش ی ...

مرسی فدای دل مهربونت بشم عزیزدلم مرسی از راهمنماییت امروز زیاد دمنوش خوردم به جا اینکه بهتر بشم بدترشد لعنت بهش

از عطاری کتیرا بگیر هر شب یه تکه کوچولو بزار تو دهنت تا صبح

یا تو ابجوش کتیرا و کندر رو به مدت دو ساعت بخیسون و بخور

سرفه هات به مرور از بین میره

💫💫💫اگر نظم، انگیزه و اراده داشته باشید … هیچ چیز غیر ممکن نیست💫💫💫
تا یک ماه شل کن سفت کن در میاره لعنتی ، کرونا جدیده ، ما هم گرفتیم  انشاالله که خوب میشین زودت ...

وای خیلی بیماری سختیه خیلی مرسی عزیزم همچنین شما

😭😭😭😭😭منم الان با گلو درد بیدار شدم .دارم از غصه میمیرم.میترسم نوزاد دوماهه ام بگیره..من حتی واکسن آنفولانزا هم زده بودم تو پاییز ولی اللن این وضعمه.هفته پیش هم مریض شدم با هزار مکافات به نی نی میرسیدم که نگیره.الان ولی گلو دردم خییییلیی بیشتر از دفه پیشه

باید فکر کنم🤔
عناب بجوشون بخور من باردارم یک هفته سرفه داشتم مردم وزنده شدم برام خطرناک هم بود سرفه ولی عناب خوردم ...

جدی؟ وای کاش خوبم بکنه فردا میرم میخرم مرسی که گفتی

قبل خواب ستیریزین میخوری؟ من وقتایی که سرفه اذیت می‌کنه میخورم دیگه شب کمتر سرفه‌م میگیره.

قبلا میخوردم شبا سرفه نمیکردم انگار امشب نخوردم بذم بخورم