2777
2789

فکر میکنی شبیه تیلور سوئیفت میشی ولی در آخر شبیه ایناروس تو یوسف پیامبر میشه آدم 

کاربر حمید معصومی نژاد با عضویت در سال 1403 من نیستم.اگر گاهی جواب نمیدم عذر میخوام.بی حوصله ام،دوست دارم نظرم رو بگم و برم،همین... لطفا درخواست دوستی هم نفرستید حرف خصوصی با کسی ندارم💚
فکر میکنی شبیه تیلور سوئیفت میشی ولی در آخر شبیه ایناروس تو یوسف پیامبر میشه آدم 

😂😂😂😂 

حالا خود تیلور چتری بهش نمیاد ، اون دختره بود توی فیلم فیفتی شیدس آف گری . یه اون خیلی میاد ،به مونیکا بلوچی هم میاد، به لیسا توی گروه بلک پینک هم میاد 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به من میاد امسالم انگار مد شده موی کوتاه و چتری دوست ندارم ولی امشب جلوی موهام گیر کرد تو دنده اپیلی ...

بله امسال مده 

منم کوتاه کردم 

وای خیلی بده مو گیر کنه برای منم پیش اومده چند بار ،حالا که بهت میاد خوبه پس کوتاه کن تنوعه

موافقم 

یه دوستام چتری زد

وای میگفت اصلا بم نمیاد مثل قارچ سمی شدم

اینقد باحجاب شد بخاطرش تاااا بلندشد😄😄😄

وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن
یه دوستام چتری زد وای میگفت اصلا بم نمیاد مثل قارچ سمی شدم اینقد باحجاب شد بخاطرش تاااا بلندشد😄😄 ...

وای😂😂😂

چتری رو میشه یه کاریش کرد مثلا با گیره زد کنار یا لای بقیه ی موها بافتش 

من وقتی از چتریم خسته میشم اینکارو میکنم  آخه گاهی  آدم خسته میشه از چتری

وای😂😂😂 چتری رو میشه یه کاریش کرد مثلا با گیره زد کنار یا لای بقیه ی موها بافتش  من وقتی از ...

این از فرداش باحجاببب شدددد🤣🤣🤣🤣

ب من که اصلا نمیاد وگرنه خیلی وسوسه شدما این دوستم دیدم پشیمون شدم

وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن
وای😂😂😂 چتری رو میشه یه کاریش کرد مثلا با گیره زد کنار یا لای بقیه ی موها بافتش  من وقتی از ...

ولی خب چ فایده حالا یجوری موهام کوتاه کردم تاگردنمه😆