2777
2789
عنوان

بیاید عکس یکی..

106 بازدید | 19 پست

سلام من صاحب این پیج نیستم ماله دوستم گرفتم ی تاپیک بزنم کمکم کنید من حدود چندسال پیش ۴سال بیشتر میشه ک با یکی از افراد که دوست بودم جنس مخالف منطورمه عکس داشتم توخونش البته عکس بد نه عکس معمولی ولی توخونه روتخت بود فقط روسری نداشتم بافاصله نیم متر از اون بودم و دراز کشیده فکر کنم اینطور یادمه حالااسترسش افتاده بجونم که نکنه اون عکسو هنوز داشته باشه و یا نکنه پخشش کنه هموتموقع گفتم حذفش کن ظاهرا گفت حذف کردمو منم دیدم انگار حذف بود ولی میترسم توسطل اشغالش مونده باشه یا بالاخره داشته باشتش یطوری بعد بیشتر از ۴ سال اینم بگم ما این مدت اصلا باهم ارتباطی نداشتیم و اصلا الان ن من ن اون نمیدونم اون کجاس ن اون میدونه یعنی هیچ خبری از هم نداریم ولی از دیروز واقعا خیلی استرسش گرفتم اینجا به دوستم گفتم مطرحش کرد یکسریا گفتن شاید نگه داشته بدتر شدم ولی یادم نیس خودم زیاد چون خیلی وقته گذشته فک کنم اونموقع گفت پاک کردم دیگه نمیدونم یچیزی بهم بگید ۱۹سالمم هست بادوستم ک صاحب این پیجه همسنیم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اصن بهش فکرم نکن مطمعن باش تا حالا پاک شده عکس الکی ب خودت استرس نده وقتی 4 ساله ارتباط ندارین میخاد ...

وسواس فکری گرفتم انگار اینجاهم دیروز دوستم گفتم باهمین پیج مطرح کرد یکی دونفر گفتن بستگی داره شاید نگه داشته بدتر استرس گرقتم یگی ک پسر بود گفت نگه داشته پاله دوستشو بدتر شدم البته اون گفت با طرف ۷ سال بوده مال ما یسالم نشد بعد اصلا گفت دوسش داره مال ما دوس داشتنی درکار نبود ولی استرس گرفتم اخه من دنبال پیشرفت بودم وقتی اینو یادم افتادگفتم اگه ب جای بالایی برسم از حسادت پخش. نکنه یا نکنه داشته باشه نظرت چیه شما؟

یک عکس منظورمه

نمیدونم یکی دوتا بود شایدم همون یکی بود ک روتخت بود یعنی اخه منطورم اینه همونم دوس ندارم داشته باشه کسی نبینه یوقت اخه من دختر بدی نیستم و کاری نکردیم فقط چون سرد بود رفتیم خونه ولی من یادمه پاک کرد میترسم یجا دیگ تو رم چیزی داشته باشه مونده باشه تو رم ایناش اونموقع رم بود بنطرت چیه؟

عزیزم انقدر نترس این ترست برای چیه اخه قرن ۲۱ ایم 

بعدم توضیح بده اون شخص چه حور شخصیتی بود و چند سالش بوده یا هست 

چون خیلی به شخصیت اون فرد برمیگرده، معمولا پسرا عکس دختریو جایی نمیفرستن اما نگه میدارن مگر اینکه فکر کنی اون روز حذفش نکرده باشه

حتی اگر مثلا برای دوستش یا دوست دختر جدیدش هم بفرسته بازم برای تو هیچ مشکلی پیش نمیاد کسی تو‌رو نمیشناسه و اون عکسو هی اینور اونور پخشش نمبکنه که واقعا از یه سنی به بعد برای کسی مهم نیست 

یه نکته دیگه اینکه اگه فرضا عکست جایی دیدی میتونی پلیس فتا درخواست بدی حذفش کنن از همه پلت فرمها و گوشی ها حذف میشه خانوادت هم خبر دار نمیکنن

نکته اخر اینکه واقعا برات مهم نباشه خودتو اذیت میکنی اما دیگه یا با ادم بیشخصیت رل نزن که انقدر بترسی نکنه عکستو که تو خونشون گرفتی جایی بفرسته 

یا تو خونه کسی عکس نگیر به هیچ وجه 

اگه چیز دیگه ای هم خاستی بدونی راجب مسائل دیکه که بابتش نگرانی داری همینجا به من پیام بده راحبش اطلاعات بهت بدم

عزیزم انقدر نترس این ترست برای چیه اخه قرن ۲۱ ایم  بعدم توضیح بده اون شخص چه حور شخصیتی بود و ...

عزیزم ببخشید خوب گفتی ولی اول حرفت بدتر استرس بهم داد ک گفتی پاک نمیکنن هیچوقت چرا خب پاک نکنه؟یا گفتی برای دوست دخترش بفرسته استرس گرفتم ولی کاش نمیگفتی اینو ی دوست دخترش بعدش یکی بود ک میشناختمش و خیلی گوشتلخ بود و بامن لج بود خلاصه نمیدونم ولی حس میکنم پاک گرد هپونموقع چون توگوشیشو نگا کردم اثری ازش نبود بعد کات رفتم بیرون گقتم عکساپو پاک کن ولی یادم نیس بعد اون عکسرو گرفتم یا قبلش چوم چندبار کات داشتیم بعد ولی فک کنم اخرین کات بود عکساشو دیدم نیس پاک شده گفتم خب تو مدیر فایلاتم پاک کن گفت پاککککک کردم دیگه هیچی 

بعد گفتی پ لیس فت ا اخع عکسرو خودم ندارم یهو یادم افتاد بعد چندسال چطور میشه؟

نمیدونم یکی دوتا بود شایدم همون یکی بود ک روتخت بود یعنی اخه منطورم اینه همونم دوس ندارم داشته باشه ...

نه بابا گذشته

دیگه چیزی نبوده که نگهداره 

مثلا بگی لختی بوده یا حالا چیزی

پاک کرده مطمئناا

عزیزم انقدر نترس این ترست برای چیه اخه قرن ۲۱ ایم  بعدم توضیح بده اون شخص چه حور شخصیتی بود و ...

کلا بنطرت چیگار کنم اخه طرفو ن ازش شماره دارم ن هیچی اسمشم تو ای نستا زدم اسمو فامیلیش قبلا ایدیش بود ولی هیچی نیاورد ازش پیدانکردمش میگم که بیشتر از ۴ سال میگذره حداقل ۴سال بیشتره من میترسم اخه دنبال پیشرقتم باخودم گفتم اگه من به جای بالا برسم این پخش کنه یا عکسو داشته باشه ابرومو ببره چی این باعث شده چندروزا تلاشی نمیکنم چیکار کنم بنطرشما پاک کرده؟شخصیتش یادم نیست باور کن خیلی وقت پیش بود بعد ادما هروز عوض میشن چ برسه بیشتر از ۴ سال پیش اصلا طرف زندس مرده نمیدونم ولی ادم بدی نبود خوبم نبود نمیدونم چطور بود 

عزیزم ببخشید خوب گفتی ولی اول حرفت بدتر استرس بهم داد ک گفتی پاک نمیکنن هیچوقت چرا خب پاک نکنه؟یا گف ...

بهت قول میدم ترست الکیه 

منم همسن تو بودم خیلی ازین ترسا داشتم ولی اصلا هیچکدومش اتفاق نیفتاد 

نگران نباش با عکست هیچکاری نمیکنن احتمالا تا الان پاک کرده باشه اون قدیما بود الان دیگه دوره زمونش تموم شده و حتی نوجوونای کم سن هم به این چیزا اهمیتی نمیدن

کلا بنطرت چیگار کنم اخه طرفو ن ازش شماره دارم ن هیچی اسمشم تو ای نستا زدم اسمو فامیلیش قبلا ایدیش بو ...

نبابا خیالت راحت اصلا یادشم نیست براشم مهم نیست 

حالا اگه خپاستی اسمشو بگو منم چک کنم برات 

کامپیوتریم خیلی تو این چیزا گشتم مثلا تا یکیو پیدا کنم