2777
2789

منم گاهی اینطوری میشم ، یاد خاطره ای بدی یا چیز ناراحت کننده ای میفتم گریه ام میگیره ، اگر چیزی دلواپست کرده سعی کن با کتاب صوتی یا فیلم و سریال از حال و هواش بیای بیرون

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم گاهی اینطوری میشم ، یاد خاطره ای بدی یا چیز ناراحت کننده ای میفتم گریه ام میگیره ، اگر چیزی دلوا ...

دقیقا یاد خاطرات بد چند سال پیش افتادم گاها حس میکنم نمیخام ادامه بدم زندگی برام جذاب نیست

چرا احساس میکنی تنهایی؟ تنها بودن گاهی بهتر از بودن با کسانی هست که اذیت میکنند 

نمیتونم کیایی که اذیتم میکنن رو حذف کنم اما در کل دلم میخواد یه نفر باشه به نفس من وصل باشه ولی نیست حسم میگه

دقیقا یاد خاطرات بد چند سال پیش افتادم گاها حس میکنم نمیخام ادامه بدم زندگی برام جذاب نیست

من از خاطرات بدی که یک سال برام اتفاق افتاده بود افسردگی گرفتم و نمیتونستم رفتارها و اذیت هایی که توسط یک سری افراد رو شدم فراموش کنم همیشه میگفتم خدایا مگر من اینها رو چیکارکردم به من بد کردن ، از فکر کردن زیاد وسواس فکری و افسردگی گرفتم ، بعد فهمیدم به خودم بدی کردم اونها زندگی خودشون رو میکنند فقط من ناراحتم ، اگر اذیت اون افراد ادامه دار نیست بهش زیاد فکر نکن خودت رو مشغول نگه دار

دلم میخواد یه بچه داشته باشم وجودش به وجودم وصل باشه درون خودم پرورشش بدن خودم بوجودش بیارم اما در ن ...

ازدواج کردی؟ اگر نه به کودک درون خودت برس همه ما حتی خیلی افراد کنارمون باشن باز در جهاتی تنهاییم ، چرا کاری برای خودت نمیکنی که نیاز به کسی نداشته باشی ، میدونم دلت یک همدم ، دوست میخواد ولی وقتی شرایطش نیست به خودت خوش بگذرون

ناراحت نمیشی بگی چیشد که از دست افرادی ناراحتی

ازدواج کردم دیگه راه برگشتم کم رنگه از طرفی رفتار های خانواده شوهرم رو مهمه شوهرم میگه اولویتش منم اما بازم یه وابستگی ای داره به اونا تو عقدیم هنوز.