2777
2789
عنوان

انتقام یا بخشش و فراموشی؟

201 بازدید | 19 پست

شما وقتی کسی حال دلتون رو بد میکنه و در حقتون ظلم و بدی میکنه راحت میبخشید؟ یا توی ذهنتون همش منتظرید کارما پس بدن و یچیزیشون بشه؟

من قبلا راحتر گذشت میکردم ولی توی یکسال اخیر انقدر بدی دیدم که دلم میخواد خودم میتونستم یه بلایی سر اون آدما بیارم بلکه دلم خنک بشه 

چون کارما که هیییییچ ، تازه روز به روز بهتر هم میشن 

همیشه دنیا طرف ظالم بوده 😒

کاش منم میتونستم نسبت به آدمای بی ارزش و آزار دهنده ای که تو زندگیم بودن بی توجه باشم 

ولی متاسفانه خیلی کینه ای شدم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خودم کینه ایم اما نه اینجور ک یکی بدی کنه همش حرص بخورم وقتی ینفر بهم بدی میکنه ،هیچی نمیگم اصلا هم واسش حرص و جوش نمیزنم ،به موقعش تلافی میکنم ،این آرومم میکنه که میدونم یه روزی تلافی میکنم براش

من انتقام بلد نیستم حرص میخورم . مادرشوهرم زرنگی داره من حرمت نگه میدارم فکر می‌کنه از خوبیهاشه که هیچی نمی‌گم فقط به شوهرم توجه می‌کنه اون دوتا جاریم که باهاش ندارن و بیشتر تحویل میگیره . و دارم از کاراش حرفاش زرنگی هاش حرص میخورم . ومیگم مادره . برای همین فکر و خیال الان بی‌خواب شدم 

من خودم کینه ایم اما نه اینجور ک یکی بدی کنه همش حرص بخورم وقتی ینفر بهم بدی میکنه ،هیچی نمیگم اصلا ...

منم اگر میتونستم تلافی کنم که تا الان صد درصد کرده بودم و راااااحت داشتم لذتشو میبردم 

مشکل اینه کار من نیست 

واقعا خدا باید یسریا رو بشونه سر جاشون 

کم نجنگیدم ولی گاهی آدم زورش به شخص زورگو نمیرسه  کارما هم پس نمیدم آخهههه

انتظار  لحظه ای نداشته باش زمان داره اتفاقا وقتی بهش فکر کنی عذاب ببینی اذیت شی دقیقا به هدف طرف مقابلت میرسی یچی تومایه دشمن شاد شدن.  بنظرم  هیچی تواین دنیا بی جواب نمیمونه  اونروزش خواهی دید 

نظرم اونی که بخاد خودش میاد