2777
2789
عنوان

بیاین ببینم غسلم قبوله یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 577 بازدید | 41 پست
فقد آب بگیرم روی سرم کافیه یا باید شامپو بزنم

عزیزم اگه تمیزی نیاز به شامپو نیس برو دسشویی قشنگ نشسته بدون شرشر غسل کن

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان   هی چرخ بزن در من و دل را بتکان   این هم نفسی چه حس و حالی دارد    در پیکر من دو قلب دارد ضربان

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقد آب خالی کل بدنم و بگیرم قبوله 

عزیزم برو حموم 

برو زیر دوش

نمیخاد شامپو بزنی 

سراتو بشور با صورت و گردن 

بعد سمت راست بندت رو بشور 

بعدم سمت چپ 

فقط نیت کن که مثلاً غسل جنابت میگیرم 

🌥️من یه مشاورم،تو نی نی سایت بی هیچ چشم داشتی بهتون کمک میکنم (خانواده،تحصیل،آداب معاشرت و اعتماد به نفس ،و مهارت عزت نفس)🌿درس میخونم🍃طلبگی بازی با روح و روان نیست،فقط کمک میکنه تا دقیق تر و با دید بهتری دین اسلام رو بشناسی ✨📚 من یه ورزشکارم🥋و میدونم که قوی بودن برای من شعار نیست چون من تو سختی های زیادی به اینجا رسیدم. به جایی که عزت نفس و اعتماد به نفس خودمو تقویت کردم و انگیزه خودمو برای ادامه زیاد کردم :) وصبـربایدکرد🪂🐋

درکت میگنم منم وقتی با مادرشوهر بودم حموم میرعتم برام عذاب بود....حیف سال اول زندگیم اوتجوری گذشت ...شاید دوسه روز غسل نمیکردم

....اخه سه تا داداش مجرد داشت خونه شوهرم

ای خدا حسرت به دلم نزار...دلم یه دختر میخواد خوشگل شیرین....خداجونم منو با مادر نشدنم،امتحانم نکن....
نمیشه فردا حموم کنم 

خیر غسلت درست نیست، در واقع غسل نیس اصلا، تا قبل اذان صبح باید انجام بدی خجالتم نداره، شوهرت مگه نرفته تو هم برو طبیعیه

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰

درکت میگنم منم وقتی با مادرشوهر بودم حموم میرعتم برام عذاب بود....حیف سال اول زندگیم اوتجوری گذشت .. ...

اینجوری خیلی بده😔

یااللَّهُ یَارَحْمَانُ یَارَحِیمُ یَامُقَلِّبَ الْقُلُوبِ ثَبِّتْ قَلْبِی عَلَى دِینِک

تا وقت هست برو 

بزار بخوابن بعد برو دوش بگیر 

دیگه درک میکنند 

به هر دلیلی اگه نتونستی باید تیمم کنی بدل از غسل جنابت بعد روزتون بگیری 

غسل نکردن نباید عمدی باشه

اللهم عجل لولیک الفرج