2777
2789
عنوان

بددلی به شوهرم

99 بازدید | 8 پست

خانوما شوهرم خیلی دوسم داره ولی هرچقدر بهم نزدیک ترمیشه بیشتر ازش دور میشم چون چندسال پیش تو مجردی یه دختری و میخواسته نزاشتن بهش برسه و ازدواج کرده رفته من هی حس میکنم این یه روزی باهاش میره تو رابطه منو تنهام میزاره😥😥

اگ چیزی ندیدی بچسب ب زندگیت از خودت دورش نکن یا حرف از گزشتش نزن چون رفتارت باعث حساس شه همچی خراب. شه بچسب بهش زندگیتو گن فکرای الکیم بزار کنار 

⛔️درخواست دوستی ندین مخصوصا اقایون درتاپیکام شرکت نکنید به نی نی یار اطلاع میدم.  خدایا تو بساز تو بسازی قشنگ تره ❤️یا اباعبداالله حسین ❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگ چیزی ندیدی بچسب ب زندگیت از خودت دورش نکن یا حرف از گزشتش نزن چون رفتارت باعث حساس شه همچی خراب. ...

ازش چیزی ندیدم ۴ ساله ازدواج کردیم ولی من همش نگرانم میترسم

ازش چیزی ندیدم ۴ ساله ازدواج کردیم ولی من همش نگرانم میترسم

بیخیال فکرشم نکن برو‌خداتو‌شگر کن من چی بگم شوهرم‌مثل سگ کتکم‌زده راحت نشسته برا خودش الکی زندگیتو تلخ نکن

⛔️درخواست دوستی ندین مخصوصا اقایون درتاپیکام شرکت نکنید به نی نی یار اطلاع میدم.  خدایا تو بساز تو بسازی قشنگ تره ❤️یا اباعبداالله حسین ❤️
بیخیال فکرشم نکن برو‌خداتو‌شگر کن من چی بگم شوهرم‌مثل سگ کتکم‌زده راحت نشسته برا خودش الکی زندگیتو ت ...

کاش منم کتک میخوردم ازش ولی این حس و بهش نداشتم هی بهش حس بد دارم باهاش سردم دلم میخواد زودتر ازش جدا بشم فکرکنم مرض گرفتم این بد دلی خیلی بده

کاش منم کتک میخوردم ازش ولی این حس و بهش نداشتم هی بهش حس بد دارم باهاش سردم دلم میخواد زودتر ازش جد ...

ناشکری نکن همینو بهت بگم فقط

میشه دعوت دوستی بهت بدم

قبول کردم