2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسی به ته قلبت نگاه کن(: ادمای بدجنس هیچوقت نمیگن که بدجنسن، و حتی برعکس تظاهر میکنن که خوبن‌. تو بدجنس نیستی فقط شاید شرایطی که توش قرار گرفتی خوب نیست

اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼‍♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نی‌نی‌ یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمی‌ذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷 

دل مامانمو شکستم خیلی دوسش دارم...

منم بخاطر شرایطی که دارم گاهی اینکارو کردم💔...همه ما تو جوونی یه کارایی میکنیم که فقط بخاطر خام بودمونه، نه سیاه دلی. مامانتم حتما بخشیدتت(: حتی اگه خجالت میکشی مستقیم ازش معذت بخوای، سعی کن با محبت بهش بفهمونی که پشیونی. برای تغییر هیچوقت دیر نیست

اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼‍♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نی‌نی‌ یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمی‌ذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷 

منم بخاطر شرایطی که دارم گاهی اینکارو کردم💔...همه ما تو جوونی یه کارایی میکنیم که فقط بخاطر خام بود ...

مامانم خودش،هم ی کم اخلاقش تنده ولی خب من نباید اینطوری باشم باهاش

خیلییی برام ارزش داره

مامانم خودش،هم ی کم اخلاقش تنده ولی خب من نباید اینطوری باشم باهاش خیلییی برام ارزش داره

میدونم چی میگی....مامان منم بین من و برادرم خیلی فرق میذاره و چندسال پیش یه کارایی باهم کرده که وقتی یادش میوفتم بغض میکنم💔 اما خوب بازم مادره‌ (: 

میدونم چی میگی....مامان منم بین من و برادرم خیلی فرق میذاره و چندسال پیش یه کارایی باهم کرده که وقتی ...

دقیقا

مادر نداشتن خیلی سخته

ترجیح میدم همینطوری بداخلاق باشع ولی همیشه پیشمون باشه