2777
2789
عنوان

مریض سرطانی

845 بازدید | 37 پست

سلام دوستان.میگم چرا افرادی که این مریضی را دارن چند روز قبل فوت به سقف یا جایی خیره میشن 

به یاد خندهای پدرم گریه میکنم 🥹هیچ وقت لحظه جون دادنت که مرا بوسیدی فراموش نمیکنم 😔به یاد بهترین پدر دنیا فاتحه صلوات 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جون عزراییل با تبسمی ملیح به انان خیره است‌

واقعا.اخه خیره میشن هیچی نمیگن بعداز چند ساعت یه ناله می‌کنن نمی‌دونم از درد هست یا چیز دیگر 

به یاد خندهای پدرم گریه میکنم 🥹هیچ وقت لحظه جون دادنت که مرا بوسیدی فراموش نمیکنم 😔به یاد بهترین پدر دنیا فاتحه صلوات 
واقعا؟😟💔

اره بابام اینجور بود الان رفتم عکسهاش نگاه کردم برام سوال شد 

میخوان ببینن قبل مرگشون یارانشونو واریز میکنن یا نه

دارم واقعی میگم 

شاید چون اخر عمرشونه

نمیدونم .شما خدایی نکرده کسی دیدید یا قبلا در این مورد چیزی فهمیدین 

ببخشید گلم میخواستم فضای غم رو عوض کنم، فک کنم از انرژی خیلی پایینه که نمیتونن حتی چشماشون حرکت بدن

خواهش میکنم فدا سرت .الان عکسهای بابام نگاه کردم حالم خوب نیست من بد برداشت کردم 

لفظ سرطانی ناراحتشون می‌کنه بگیم مبتلا به سرطان

کیو ناراحت می‌کنه عزیزم