2777
2789
عنوان

چرا ما دخترا؟؟؟؟.........

231 بازدید | 16 پست

چرا ماها انقدر زود وابسته میشیم چرا تمرکز نمیکنیم  چرا انقدر جدیدا ماها دنبال رل یا دوست پسر یا شوهرمونو میگیریم اخه دنیا به  چه سمتی داره میره من خودم تو همین  تله افتادم الان  چند روزیه نمیتونم کاری کنم اصلا تمرکز  ندارم چرا پسرا اینجوری شدن چرا انقدر زندگیم یکنواخت و بد شده خسته شدم نمیدونم واقعا موندم چیکار کنم اقایون هرروز بی احساس تر میشن انگار 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه چیز بستگی به طرفت داره

من خودم وقتایی که پارتنرم نیست یا کمتر هست بخاطر کار اینجورم

ولی وقتی منم بخاطر مشغله نباشم اون دنبالمه

بنظرم چیزی نیست که بخاطرش بخوای ناراحت باشی طبیعیه

همه چیز بستگی به طرفت داره من خودم وقتایی که پارتنرم نیست یا کمتر هست بخاطر کار اینجورم ولی وقتی م ...

اخه اون وقت میزاشت الان یه مدتیه همش دیر دیر جواب میده منم تو شرایطیم که باید خوب تمرکز کنم رو کارام ولی نمیتونم کاش اصلا باهاش اشنا نشده بودم

اخه اون وقت میزاشت الان یه مدتیه همش دیر دیر جواب میده منم تو شرایطیم که باید خوب تمرکز کنم رو کارام ...

خب اول ببین علت دیر سین کردن و جواب دادنش چیه

اگر مشغله کاری و درسی و زندگیه حق داره یکم صبور باش

اما اگر مشغله ای نیست ببین از اینه که اون ارزش رو قائل نیست برای رابطتون یا اونقدر جدی نیست براش 

باید ریشه یابی کنی اول

خب اول ببین علت دیر سین کردن و جواب دادنش چیه اگر مشغله کاری و درسی و زندگیه حق داره یکم صبور باش ...

ما تازه اشنا شدیم هنوز رل نیستیم ولی خب خیلی صمیمی شدیم دیگه اینهمه هم نباید دیر سین کنه نمیدونم شاید مشکل از وابستگی منهه