2777
2789
عنوان

کراتین

91 بازدید | 12 پست

سلام دوستانی که ازکراتین سردرمیارن بهترین مارک برای کراتینه کردن مو چیه 

که هم صافی بده هم احیا؟

کراتین بوتاکس گلد نانوگلوبال میشناسین چطوره؟؟

اگر دوست داشتی برای بهتر شدن شرایط مالی زندگیم یه حمد و صلوات بخون🥰

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

توروخداانجام ندین پولتون دوهدرندین من نصف موهام ریخت

اگه جایی رفتی که کارش درست بوده  و خیالت از مارکش و کارش راحته موهات رو هفته ای یه بار با شامپو معمولی بشور ریزشت طبیعی میشه

من یک ولد از طایفه ای غرق کثافت!یا کل نژادم همگی اهل عبادت.من اهل جنون اهل نماز اهل نجابت.هر طور که باشم به کسی یا احدی چه؟
کی قراره برات انجام بده؟ عکس موهات بیینم میتونم بگم

خودم عزیزم اما برند خوب چی بخرم🥴🥴موهام عین سین اسکاچه و خیلی موج داره  

الان این برندی ک گفتم خوبه؟؟

اگه جایی رفتی که کارش درست بوده  و خیالت از مارکش و کارش راحته موهات رو هفته ای یه بار با شامپو ...

شمانمیدونی این برند چطوره؟؟

یه خانم انجام میده میگه نیازنیست باشامپو خاص بشوری باهرچی میشستی قبلا باهمون بشور موهاشونم اصلا تغییرنمیکنه😑صاف و خوشگل میمونه کسی میدونه دلیلش چیه

یه خانم انجام میده میگه نیازنیست باشامپو خاص بشوری باهرچی میشستی قبلا باهمون بشور موهاشونم اصلا تغیی ...

عزیزم اون‌برندی که گفتی کراتین منسوخی هست و بیشتر برای احیا بکار میره نه صافی.درمورد اون خانم هم که گفتین یا آنزیم میزنه یا کراتین فرمالدیید دار 

به هرحال میتونید خودتون مواد بخرید اما برای انجامش حتما برید سالن کار خودتون نیست

عزیزم اون‌برندی که گفتی کراتین منسوخی هست و بیشتر برای احیا بکار میره نه صافی.درمورد اون خانم هم که ...

عزیزم من بلدم انجام بدم اما نمیدونم چ‌برندی بخرم مادرمم ارایشگربودن قبلا چون اپدیت نرفتن برندی نمیشناسن 

میشه یرندی میشناسین بگین و چیکارکنم مثل اون خانومه بشه اصلا تغییری نمیکنه بعد گذشت چندسال همونجور براق و نرم و صاف میمونه جز ریشه ها ک رشد میکنن

عزیزم من بلدم انجام بدم اما نمیدونم چ‌برندی بخرم مادرمم ارایشگربودن قبلا چون اپدیت نرفتن برندی نمیشن ...

عزیزم اون کراتین معمولی نیست که بتونید خودتون انجام بدین 

بازم تاکید میکنم حتما برید سالن انجام بدین 

آنزیم سبک سازی داره و اگه درست انجام نشه موها خورد میشه و میریزه 

و اینکه اگر موهاتون دکلره داره یا قصد انجام دکلره دارید آنزیم نزنید که موهاتون قطع میشه

عزیزم اون کراتین معمولی نیست که بتونید خودتون انجام بدین  بازم تاکید میکنم حتما برید سالن انجا ...

میدونم عزیزم فقط برند نمیشناسم 

قبلا خودم کراتین کردم راضی بودم امابرندشو یادم نیست ازکسی ک‌میخریدم دیگه نیستش