2777
2789
عنوان

بیاید توروخدا

108 بازدید | 17 پست

چند روز بچه هام از ساعت ۸صبح بیدارن ظهر ها هم نمی خوابن الانم بیدار اینطور نبودن من مردم بخدا هلاک ده دقیقه خوابم اخه آروم هم نیستن شلوغ و اذیت کن بنظرتون چرا اصلا خواب ندارن سه روزه اینطوری شدن قبلش ظهر می خوابیدن شب هم دیگه خیلی دیر می‌شد ۱۱چه کار کنم توروخدا راهی جلوم بزارید از سردرد برای خواب رو به مرگم جسماشون شده کاسه خون سر جمع این سه روز خواب درست نداشتن

بهترین خودت باش

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شیرینی جات و شکلات اینا بهشون نده اکه میتونی ببرشون بیرون بدو بدو کنن خسته شن بخوابن

میبرم بخدا همش در حال شیطنت انرژی تموم نمیشه دست تنها مریض شدم مغزم داره می پوکه

بهترین خودت باش
میبرم بخدا همش در حال شیطنت انرژی تموم نمیشه دست تنها مریض شدم مغزم داره می پوکه

چند سالشونه؟ پسرن یا دختر؟

خدايا شكرت ❤️السلام علي الحسين ✨ ممنونم كه روز تولد امام حسين بهم عيدي دادي خدا جون 😘
چی بگم دیگه یه ساعتی برقو خاموش کن بگو بخوابن یه قصه ای، چیزی براشون بخون یا قصه صوتی براشون بزار ش ...

کم کم دیونه میشم مغزم دیگه خوب کار نمیکنه سه روزه خوب نخوابیدم اینا هم اذیتم میکنن انگار فراموشی گرفتم همه چی گم می‌کنم گیجم

بهترین خودت باش
کوچیک نیستن 

پسرای منم شیر به شیرن به خودشون باشه دوست دارن شب تا صبحم بیدار باشن

اما دیگه هر جی یه تایمی داره

بعد اگه خیلی کوجیکم نیستن یه ساعتی تو روز بگو تلویزیون ببینن شما استراحت کن

پسرای من یکیشون نزدیک ۱۰ یکیشون ۸و نیمه من خیلین تنها خونه میزارمشون میرم دنبال کارام خونه هم باشم یه تایم استراحت برا خودم دارم بهشونم تاکید نی کنم صداشون در نیاد موقع خوابم تلویزیون میبینن

ثبت نام کن باشگاه برن  

خواب ندارن چه ربطی به باشگاه داره بچه خواب نداشته باشه چیزی یاد می‌گیره دم عید باشگاه بازه خدایی راهکاره به من میدی الان احتیاج دارم بفهمم چشون شده

بهترین خودت باش