2777
2789
عنوان

جای جوش و درمان پوست

| مشاهده متن کامل بحث + 26471 بازدید | 73 پست
اول حتمن باید جوشاتو درمان کنی نورواسکین خیلی خوبه هفته ای ۳ بار بخوری بعد اونو درمان کردی اگه لک سط ...

جوش دیگه نزدم بعد اون دوره برون ریزم درگیر لکاشونم

فکر کنم سطحی باشن چون قرمز و جدیدن فرورفته هم نیستن

قرمزن مال من جدیدن مرسی که گفتی قشنگم❤❤

فداتم، خوندم قرص خوردی پوستت ریخته بیرون، آزلائیک اسید استفاده کن کنترل میکنه وضعیت ملتهب و مستعد جوش اخیر پوستتو. آزلادرم بیست درصد چهل تومن از داروخونه بخر هرشب بزن اوکی میشه، اوایل استفاده سوزش داره ولی پوستتو نخارون، قبل خواب بزن که زدی بخوابی هی نخوای دست بزنی به پوستت چون حس قلقلک ممکنه بده 

اومدنت به نی نی سایت با خودته رفتنت با خدا! 😂 💍 N 💍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جوش دیگه نزدم بعد اون دوره برون ریزم درگیر لکاشونم فکر کنم سطحی باشن چون قرمز و جدیدن فرورفته هم نی ...

خوب همون با یه جلسه کارت خل میشه درد عم نداره نقاهتش هم کمه  نگران نباش 

مشاور تحصیلی ، برنامه ریز درسی ساعتی و مبحثی در هر پایه ای و رفع اشکالات درسی و آزمون‌گرفتن ، با کمترین قیمت برنامه یک هفته ۵۰ تومن
در ضمن از ماسک هایی که توی سایت ها مینویسن ترجیحا استفاده نکن (مثلا ماسک عسل و دارچین ) چون اکثرا دا ...

اره منم شنیدم

برای لک خوبع؟

شنیدم بیشتر حالت ابرسانی داره

منم‌همیتجوریم  چند میگره جلسه ای  اینبار رفتی بگو همزمان پی آر پی ام برات بزنه

۲/۵میگیره فقط لیزر من کراسم انجام میدم باهاش که اونم۸٠٠تومنه

یه بار پی آرپی کردم جلسه اول دوم نکردم دیگه

متولد ۶۶نیستم، اینو همینجوری نوشتم بعد دیدم عوض نمیشه 🥴

من با روتین پوستی که مداوم رعایت کردم و خوردن آب قلم ناشتا پوستم از لولو به هلو تبدیل شد یه روزایی خ ...

روتین پوستیت چیه؟

اب گرم میخوری؟

حتما از فردا انجام میدم

منم خیلی جای فرو رفتگی دارم منافذ پوستمم بازه  به نظرت با این روش خوب میشم؟

ببین واقعن میگم سابسیژن خیلی عالیه چون پوستت الان از تو بهم چسپیده و این‌چسپیدگیو برطرف میکنه اینو حتمن انجام بده جای لک که تیره هست اونم برمیداره روشن میکنه یعنی اگه هیچو انجام نمیدی اینو انجام بده خیلی لازمه 

مشاور تحصیلی ، برنامه ریز درسی ساعتی و مبحثی در هر پایه ای و رفع اشکالات درسی و آزمون‌گرفتن ، با کمترین قیمت برنامه یک هفته ۵۰ تومن
۲/۵میگیره فقط لیزر من کراسم انجام میدم باهاش که اونم۸٠٠تومنه یه بار پی آرپی کردم جلسه اول دوم نکردم ...

منم همینقده میخوام این پی آر پیو انجام بدم ببینم چع تغییری میکنهد

2790
2778
2791
2779
2792